22 или 23 години H.M.S.U.?

0 коментара Сподели:
23_YEARS_HMSU_2022

Всеки януари от почти две десетилетия лидерите на родната басс сцена – H.M.S.U., празнуват ежегодно своя рожден ден, а самото събитие е с традиция на едно от най-силните такива в програмата на организацията. През последните две години всички бяхме принудени съвестно да се съобразим с обстоятелствата, свързани с ограниченията и забраните, като успявахме спорадично да се отпуснем с някое друго събитие на открито. Ето че сега имаме възможност да се забавляваме отново без ограничения на закрито и категорично имахме нужда да се насладим на онези култови концепции, които по една или друга причина нямаше как да бъдат осъществени по-рано.

Затова организаторите решиха да забъркат един истински микс от артисти, с които да отпразнуват два рождени дни накуп, влагайки по малко от всяка традиционна H.M.S.U. идея.

За целта селецията се разпростира в две зали, пълни с „Дръм и Джаз“ от майсторите Теодосий Спасов и Иван Шопов, британска „Класика“ с легендата Optical, един от най-продаваните продуценти за всички времена – DLR, ексклузивна втора сцена с Broken Balkanz артистите от района начело с хърватина Kodin, „родния“ англичанин CZA от C4C и H.M.S.U. артистите – L 33, COOH, High Roll, Ogonek, Targy, Acidtrip и Faith. Всичко това ще се проведе в новия регионален културен център – Топлоцентрала, намиращ се в Южния Парк съвсем близо до НДК, а с разнообразната си международна програма събитието ще бъде отново пресечна точка за различни поколения меломани, фенове на тази алтернативна музика и култура.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *