HMSU presents: KLASIKA

0 коментара Сподели:

За да ти предадем емоцията, която новината за това събитие събуди в нас, ще трябва да се върнем доста назад във времето, когато за пръв път флаер на HMSU ни заведе до 4KM.

Сигурни сме обаче, че щом си стигнал до тук, значи знаеш за какво говорим. Сега отправяме нетърпелив поглед към този петък – 7 октомври, когато в 2 от залите на Топлоцентралата ще ни очакват легендарни гости и масивна селекция, обещаваща да даде тон на паметна вечер.

Ще се върнем към първите години на 21 век с класически сет от основния двигател на Cause4Concern движението – CZA / C4C, като заедно с него ще чуем още един уникален творец – LIFESIZE MC, който определено знае какво е да си вокалист на подобно събитие. Двамата спокойно могат да бъдат определени като „родни дръм и басс британци“, а когато имаме възможност да черпим директен опит от кацата с нискочестотния мед, то това никога не трябва да бъде подминавано!

Обещават ни не просто събитие, а цялостно изживяване, по време на което можем да се насладим на всичко, свързано с любимата днб култура у нас.

Това издание няма да се различава от останалите и втората зала ще предложи максимално разнообразие от родни артисти. Те са представители на различни крюта, пол, организации, времена и епохи, а целта е да ги забъркаме в интригуващи back 2 back сесии.

Вички замесени ще откриеш в събитието във Facebook, а билети можеш да вземеш от тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *