Август продължава през септември със спа, море и тенис

От Weekend Tour задържат лятото още малко

0 коментара Сподели:

Не ти говорим за Weekend Tour за първи път.

Ако не си спомняш предишните ни разкази, ето резюме:

Те са хора, които обичат тениса. Обичат и почивките. И понеже обичат тениса и почивките, организират възможности за почивка за също толкова запалени почитатели на тениса, в която освен тенис, предлагат вълнуващи почивки, които да задоволят изискванията на всеки. Септември се очертава пълен с тенис и почивки!

От 4 до 6септември са ти подготвили гостуване в Therma Village, Кранево. Хотелът разполага с минерален басейн с минерална вода, чиито лечебни качества имат много ясно изразен противовъзпалителен и болкоуспокояващ ефект; подобряват обмяната на веществата и е подходяща за лечение на болки в гърба и гръбначния стълб.

На разположение са собствен плаж, кристално чиста морска вода с ниска соленост, фин, златист пясък, необятна плажна ивица… Освен трите новооткрити корта, комплексът разполага с ледена пързалка, която функционира целогодишно, баскетболни и волейболни игрища.

Турнирът ще се проведе в рамките на три дни, като форматите ще бъдат мъже, жени, смесени и двойки мъже.

Веднага след Кранево,  от 9 до 13 септември,

Weekend Tour се отправя на юг към един от най прекрасните плажове по южното Черноморие.

В рамките на 5 дни участници и гости ще се насладят на спокойствието и уюта на Green Life Созопол. Там освен турнира, на разположение ще бъде и лицензиран тенис инструктор, който ще обучава малки и големи. Така всеки ще може да се докосне до магията на тениса. Комплексът е истински рай- както за семействата с деца, така и за гости търсещи спокойствие и усамотение.

Последната морска дестинация е Santa Marina Open.

От комплекса те канят да празнувате заедно 8 години.

Отбележи в календара си датите от 18 до 20 септември.

Отново – освен тенис турнир, на разположение на гостите ще бъде и инструктор за предвидения лагер. Форматите както и на другите турнири са мъже, жени, смесени, двойки мъже. Кортовете на Санта Марина са със спираща дъха гледка към морето в съчетание с много и най-разнообразна зеленина. А няма защо да ти споделяме какво предлага Созопол – спокоен начин на живот, пълен с шикозни ресторанти, барове и вълнуващи забавления.

Ако искаш да задържиш лятото за още малко и да септември да бъде август,

ти предлагаме да не изпускаш възможностите, които предлагат от Weekend Tour тенис почивка за цялото семейство, прекрасен подбор на дестинации, различни активности! Не можем да се сетим за по-приятен  последен пристан на лятото.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *