Challengers: тенис, драма и любовен триъгълник със Зендая

Гледаме трейлъра на новия филм на Лука Гуаданино

0 коментара Сподели:
challengers

Ако трябва да сме честни, ни бива повече в гледането на филми за спорт, отколкото в следенето на реалния спорт. Затова сме доста развълнувани, че трейлърът на най-новия филм със Зендая излезе преди броени часове. Challengers е спортна драма под режисурата на Лука Гуаданино, a ако това име ти звучи познато, то е, защото филмите Call Me By Your Name и Bones and All с Тимъти Шаламе са също негово дело. 

В последния проект на Гуаданино безупречната Зендая удобно влиза в спортните обувки на Таши Доналдсън, млада и талантлива тенисистка в разцвета на силите си. Именно покрай корта тя се среща с други двама професионални тенисисти, които тотално обръщат света ѝ. Арт (Майк Файст, познат ни от West Side Story) и Патрик (Джош О’Конър, когото гледахме в The Crown) са приятели, чиято динамика е леко охладняла.

Това е до момента, в който и двамата се оказват влюбени в едно и също момиче – Таши, а всичко, което следва, е красив хаос.

Драмата около любовния им триъгълник е повече от интригуваща, а сцената с тримата персонажи в хотелската стая определено буди любопитството ни. Но интересът ни не спира дотук. В един момент от трейлъра чуваме Патрик да нарича Таши своя приятелка, а след внезапен скок в бъдещето разбираме, че тя всъщност е омъжена за Арт. 

След сериозна травма Таши е принудена да приключи кариерата си като тенисистка и става треньор на собствения си съпруг. Докато тя усилено го подготвя за турнир срещу приятеля му от едно време Патрик,

тримата са изправени пред спомените от миналото, които сякаш никой не е забравил.

Трейлърът ни оставя гладни за още от тези комплексни и объркани персонажи, а дотогава стискаме палци да можем да гледаме филма по кината възможно най-скоро.

Виж също: 5 филма със Зендая, които да не пропускаш

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *