8 яки начина да свежнеш през август

Как да се насладим подобаващо на най-горещия месец в годината

0 коментара Сподели:

Цяла година чакаме жегите и после не знаем какво да правим с тях. Когато август превземе София, настава една борба с горещините, направо истинска неравна битка с температурите. Всеки има своя собствен трик за свежест, но няколко начина са се доказали като универсално успешни.

Ето нашите любими трикове за свежване през август:

Смях

Научно доказан факт е, че смехът удължава живота,

лекува стреса, създава естествен имунитет срещу скуката и като цяло променя света. По половин час на ден се препоръчва от водещите специалисти по хумор, като е важно да бъде гръмогласен кикот, а не просто подхилкване.

Разхладителни напитки

В природата е така: огънят се гаси с вода, затова и жегата се побеждава с много освежаващи напитки – като количество и качество. Течностите са по собствен избор, важното е винаги да са в ръката ти.

Филми, зареждащи с енергия

През август можеш да заредиш настроение с леки, приятни комедии, които освежават във всеки момент, докато хапваш бонбонки вместо пуканки.

Винаги има един лесен начин

– Бонбони Mentina, които ще те освежат във всеки момент, когато пожелаеш.

Повече от всякога с най-новия си вкус Ментина Нектарина.

Летни материи

При избора на дреха има няколко основни фактора, които трябва да се вземат предвид. Колкото по-лека е материята, толкова по-добре. Лен из дъ бест. Също така по-светлите цветове привличат по-малко светлина, така че се стилизирай в яркия спектър.

Прочети за жените, които могат всичко!

Свежа храна

Август е месец за лека храна – тялото недвусмислено ти го казва, като се засища със салата и плодове, а всяка мазнотийка ти създава антипатия. Нектарини, портокали, ягода, касис и мента – това са твоите най-добри приятели.

Не забравяй, че свежестта идва отвътре.

Хидратация и грижа за кожата

При всеки удобен случай се заливай с вода, а после веднага след душа си слагай бебешко олио или хидратиращ крем. Също така недей да пестиш от слънцезащитните средства – изразът „да си пазиш кожата“ трябва да се приема буквално.

Руфтопи и аутдори

Правилото на лятото е всичко да се изнесе навън – без значение дали е аутдор, руфтоп, оупън еър, важното е да няма стени и да предразполага към социална дистанция. Пък и няма какво да се лъжем – под небето винаги е по-забавно.

Излети и екскурзиики

Ако социалните активности не са стихията на компанията ти, през августовските дни можете да се насладите и съответно разхладите с тотално връщане към природата, като яко заложите на зелено. През лятото това е приятно, а не екстремно преживяване.

Песни и танци

Доказано е, че пеенето, танцуването и прочие заниманията, които могат да се обобщят със звучната дума „лигавене“, водят до едно освежаващо, повишаващо тонуса състояние на духа. Естествено, трябва да се практикуват само с близки приятели и хора със сходен вайб.

Как да се справиш… с безсънието.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *