Новият брой на Go Guide идва директно в дома ти

Не е нужно да излизаш, за да се сдобиеш с априлското ни издание

0 коментара Сподели:

Трудно ни е да гледаме София такава – тъжна, без живеца на неспокойните и вечно търсещи хора наоколо, без цветните ѝ местенца, с опустели барове и ресторанти, сякаш притаили дъх в очакване сърцето на града отново да затупти.

Знаете, че досега винаги сме били тези, които са ви съветвали за добрите места, на които да поглезите небцето, и за интересните случки, в които да се влеете. За съжаление днес места и случки няма или поне не в конвенционалния прочит, но пък съществуват под други форми и ние като най-добрия градски гайд сме длъжни да ти ги покажем въпреки обстоятелствата.

Минаваме на онлайн режим и посвещаваме този брой на всички ресторанти, барове, цветни местенца и партньори, всеки малък и по-голям бизнес, с които сме работили или не до този момент.

Без които градът просто не е същият. Даваме им нашата подкрепа и се надяваме, че отново ще се срещнем по пътя. 

Go Guide през април няма да се появи на обичайните места, но затова пък му даваме живот онлайн и го пускаме за свободно четене тук. Щастливи сме, че можем да сме заедно, дори и под тази форма.

А в твоя чест сме направили селекции с неща за правене, гледане, хапване, учене, слушане, пийване… За да ти е хубаво на душата и да не ти липсва нищо, докато си си вкъщи. Е… освен слънцето и въздуха, които все още не знаем как да доставим.

Heineken® са част от всяко добро изживяване, затова решиха да са ни ведра компания, докато хапваме от любимите си ресторанти вкъщи и докато се наслаждаваме на всички готини събития от дивана в хола.

Остани си вкъщи и се пази. Ще дойде време и за всичко останало.

(Целият брой е точно под този текст. Slide right, ако ни гледаш през мобилно устройство)

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *