5 неочаквани таланта на Ицо Хазарта

Създателят на любимите ни рап парчета не спира да изненадва с таланти

0 коментара Сподели:

Всеки път когато си мислим, че сме видели всичко от Ицо Хазарта, рапърът ни изненадва с някое свое ново превъплъщение. 2019 му беше изключително силна година с хитовете „Браво“, „Гладен“, „Известна“ и „Имам човек“, пък и с целия албум „Неправилен рап“, като кулминацията бе епичният концерт „Опознай ИЦО, преди да съдиш ХАЗАРТА“ в Зала 1 на НДК. Освен смазващо добър изпълнител обаче Ицо Хазарта има още няколко таланта.

Ето 5 от най-неочакваните:

Виж повече: 10 неща, за които казваме "Браво" на Ицо Хазарта

Актьор

Открай време Хазарта играе себе си в клиповете си, често със сложни актьорски задачи (тъжно плащане на мутри в „Хип-хоп“ и гледане на притеснено в „Имам човек“). Сега обаче Ицо вече качи на следващо ниво с истинска роля във филма „Диви и щастливи“, където той партнира на Янa Мaринoвa и Луизa Григoрoвa. Сцената носи и поука – внимавай на кого спираш на стоп. Особено ако държиш на колата си.

Комик

Хуморът, сатирата и забавата винаги са били основни елементи от текстовете на Ицо Хазарта, но напоследък той е намерил нова изява на комедийните си таланти, а именно като част от журито в „България търси талант“.

Именно неговите игриви коментари след изпълненията на сцената са една от причините шоуто да е толкова интересно за гледане.

Геймър

Макар да не му личи, Ицо Хазарта е запален геймър. Любовта му към видеоигрите датира от началото на 90-те в родния му Солни Пазар, когато жетоните още бяха левче. Има едно епично негово гостуване при Китодар Тодоров, където двамата играят Double Dragon и си разцъкват истории по темата. Там можете да научите всичко за гейминг аспирациите на Ицо Хазарта.

Баща

Ицо Хазарта е от типа хора, които предпочитат да пазят в сянка личния си живот, затова и повечето му фенове не знаят, че за разлика от повечето Чудовища на българския рап той има сериозна страна и сплотено семейство с две големи дъщери – Аделина и Лора. И двете потвърждават, че той е страхотен баща и прекарва свободното си време с тях на излети и ваканции. 

Виж повече: Фразите на неправилния рап, за които благодарим, господине.

Гръцкоговорящ

В първите дни на 2020 Хазарта шашна всички, като проговори на гръцки от своя Facebook профил с думите „Много е тъпо да съдиш някого, преди да си го опознал“. Така той предизвика всички да не се страхуват от предразсъдъците, а да разкрият своя талант в кампанията „Разбий представите, покажи таланта си“ на NESCAFE 3in1. Вече всички, навършили 16 години, могат да се включат. Така че ако те сърби да изразиш себе си, действай –

можеш да участваш в „Разбий представите, покажи таланта си“, като заснемеш своя талант, независимо в каква област е той: гейминг, музика, танци, спорт, изкуство или наука, а пълните правила можеш да видиш тук.

Виж още от неправилния рап на Ицо Хазарта

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *