Кажи ми каква е профилната ти снимка, за да ти кажа от кое поколение си

Най-често срещаните нелепици по аватарите на хората

0 коментара Сподели:

По профилната посрещат, по кавър фотото изпращат – такъв е светът в момента. На някои хора им е трудно да се адаптират към него или става ли дума за онлайн присъствие – все още търсят себе си. Доказателство за това са милионите профили със снимки, нелепи до безумие. Все повече и повече представители на поколения, различни от бумър, се изнасят от фейсбук, така че много скоро тази социална мрежа ще носи усещане за вестниците „Трета възраст“, „Ретро“ и „Минаха години“.

Не че сега положението е много по-различно:

фейсбук е пълен с кавъри с полски цветя, а преобладаващите профилни снимки са маргаритки и минзухари. Какво в цветните поляни толкова привлича възрастните дами? Защо се притесняват да застанат пред камерата и да си направят едно селфи. Все пак не са аборигени – знаят, че камерата няма да им свие душата. Могат и да сложат снимка от абитуриентския си бал. Всички ще знаем, че не претендират за актуалност, но поне ще е нещо реално. Как да приемеш приятелство на профил без снимка? Това е все едно да вдигнеш на скрит номер или да отидеш вместо първа среща направо в дома на непознат от тиндър.

Съвсем друга категория са маймунските имена във фейсбук. Ясно, че не можем всички всички да сме с красиви звучни български имена с лесна транскрипция на латиница като моето, ама някои хора се оливат в напъните за оригиналност.

Предлагали са ми приятелство хора с имена като Opasno Fkusen и Dresior na Panteri,

както и откровени идиоти записали се като *** ги и Спинка ми на ****. ВТФ, сириъсли… Много ме кефят съвместните профили тип Иванчо обича Марийка. Винаги съм се чудела какво се случва после – сменят името на Иванчо обича Павлина ли? Също, ако искаш да се уговорите да ходите на козметик или пък да ритате мачле, как адресираш съобщенията точно?

Някои момичета трябва да внимават с количеството вдъхновяващи цитати, които постват, а някои момчета с типа глупости, които лайкват. Не може да очакваш хората да те приемат насериозно, а цялото ти присъствие в мрежата да е като стени в тийнеджърска стая – плакат до тъп плакат. Също как някой да си общува с теб на висота, ако профилната ти снимка е с Котарака в чизми или бъклица и дрян? Има причина да съществува опцията да имаме лица онлайн, нека се възползваме. И като стана да дума за опции – нека да не забравяме инстаграм. Една чудесна, по-красива алтернатива на фейсбук, където имаме всички екстри минус пенсионерското присъствие.

Тук сме събрали 50+ причини да обичаме слънцето

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *