10 звезди, за чиито таланти не подозираш

Светът е голям и спасение дебне отвсякъде

0 коментара Сподели:

Всеки има талант, чакащ да бъде открит и развит. За вдъхновение и вие да се обърнете към своя сме избрали десет известни личности с неподозирани скрити таланти. А от Nescafe 3in1 те предизвикват. Съгласни сме, че се изисква истински талант да станеш в шест без чаша Nescafe 3in1, но се търсят по-уникални умения.

Снимай видео с твоя талант и го сподели в YouTube плейлиста Nescafe3in1#chatbeforeyoujudge до 15-и март. Подкани всичките си приятели да харесат видеото, за да станеш един от 10-те най-харесвани участници, които ще спечелят по 2020 лв. за развиване и усъвършенстване на своите умения. 

Посланик на кампанията е Ицо Хазарта, който толкова харесва гръцката култура, узото и сиртаки, че е научил гръцки. 

Остриетата на Анджелина Джоли 

Мисис Смит може би не е напълно измислен герой – Анджелина Джоли, оказва се, залита по остриета от малка. Към колекцията от джобни ножчета тя прибавя удивителното умение да борави с тях като тексаски каубой. Чудим се как е възможно тази супержена да бъде още по-badass.

Виж повече: 5 типа хора, които можеш да срещнеш в нощния градски транспорт

Банджо ритми

Тук нещата са съвсем органични – ако видите Стив Мартин да свири на банджо, ще разберете защо е един от най-изтънчените комедийни актьори на Холивуд. Да влиза в леко налудничави роли просто му е в кръвната група. Нищо против банджо музикантите. 

Да имаш топки

Има нещо неподправено секси в скритата плахост, с която Кирстен Стюарт завладя Холивуд. Както самата тя твърди, жонглирането не е нищо особено като талант и все пак ни печели със скромност и добри рефлекси. 

Огън, да гълташ огън

Много преди да бъде Бонд, талантливият Пиърс Броснан се записва на курс по гълтане на огън. Оказва се самороден талант в начинанието и днес можеше да е в Cirque du Soleil, ако не беше погледнал към звездното небе над Холивуд. 

От Унгария с любов

Учудени сме, че той може да реши какъвто и да е пъзел, особено унгарското кубче.

За по-малко от три минути Джъстин Бийбър подрежда Рубик пъзела, вероятно толкова му отнема и да напише свой хит. Гениално дете. 

От желязо

“Истинският мъж става сутрин, ляга си вечер и между това прави каквото пожелае”, алфа-мъжкар, кънтри звезда, нобелов лауреат, Боб Дилън също така прави скулптури от желязо.

Изкуство, спасение

Загадъчното поведение на Джим Кери, който сякаш е хакнал кода на живота, го прави все по-далечен от блясъка на Холивуд. Изкуството е неговото чистилище, а техниката наистина е впечатляваща за аматьор в маслото и колажа. 

Виж повече: 5 от най-обичаните български филми

Танцуващият с мечки

Сигурно сте виждали онези групови леко дебилни танци, които хора на средна възраст изпълняват в дискотеката. С ръце под мишниците и пилешки крачки например. Нямаше да повярваме, преди да го видим, но Колин Фаръл е професионалист и водещ на такива танци. В една паралелна реалност вместо “В Брюж” можеше да ни държи за ръката на плажа в Сицилия и да води “две напред, тап-тап. Назад, тап-тап”.

С две остриета

Има хора, които печелят джакпота на гените и талантите. Такъв е случаят с Хю Лори, който освен актьор е и виртуозен музикант. 

Ах, тази Ива

Още един печеливш от тотото на гените е моделът, актриса, дизайнер и музикант – прекрасната Ива Янкулова.

Зверски талантлива и целенасочена, а още един от скритите ѝ таланти е фактът, че е двойничка на Камбанка от Питър Пан.  

10-те теми, на които българите са най-докачливи

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *