Знаем какво направи на Нова година в Ню Йорк

Беше велико!

0 коментара Сподели:

Дориян Тодоров

Беше велико! Може да са само две, но тези са най-точните думи, с които можем да опишем преживяването „Нова година в Ню Йорк“.

Изпратихме цяло едно десетилетие и посрещнахме ново 20.

Танцувахме, понесени на върха на джаза, пяхме , вдигахме наздравици и изпращахме мечти към планетата, която за пореден път тръгваше на пътешествие около  Слънцето.

И преди бяхме събирали София в желанието си да ѝ подарим парти, на което да разкрие пълната си красота. Този път събрахме всички в Ню Йорк, за да изпълним една мечта. И докато тя се случваше, акомпанираха ѝ Биг Бенд Благоевград, Hayes&Y, Мила Роберт и всички диджеи, движещи тълпата в големите зали или барове. Акомпанираха ѝ всички, които прекрачиха входа на Киноцентъра и се оставиха в ръцете на емоцията.

В началото на 2020 отваряме шампанско за всичко, което се случи и онова, което предстои.

Заради моментите, заради които си струва да стоиш буден до предела на силите си, да дадеш най-доброто от себе си и да се изправиш до ръба. Вдигаме нова наздравица за всяка усмивка, която видяхме, за всяко „Благодаря“ и всеки подскок в екзалтирания ритъм на танца. Пием безотговорно от безвремието в първите дни на януари и вдишаме от предчувствието за следващия декември, което тепърва ще се роди.  

Тази Нова година нямаше да бъде възможна без подкрепата на The Stars Group, които да потърсиш, ако търсиш ново начало в началото на януари. Нито без Mastercard, които идват с идеята за безценни събития, които изненадват с красотата си и OMV, без които Нова година в Ню Йорк нямаше да бъде толкова уютна.

Надяваме се, че си направил снимка под магическите балони на Fashion Days и си я качил с #fashiondays2020, за да участваш за награди. Или че си се снимал в корнера на Takeaway.com, за да запазиш това преживяване задълго.

Разбира се, нищо нямаше да е същото, ако не работеха любимите барове  – уиски бара, в който се сгрявахме с Maker’s Mark, вино бара, който посрещна с най-доброто от Via Vinera, бира бара, където наздраве си казвахме с Britos, стаята с шампанско, коктейл бара, шот бара и всички останали малки и по-големи места, които допринасяха към нюйоркския дух. Нищо нямаше да е същото и без food truck-овете на Boom!Burgers, Манджа ван, Симбиоза, Храноми, BBQ Brothers, Street chefs, Red Coral и хранителните барчета на Livity, и подкрепата на Easybook.

А зимата е за двама…

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *