Седем години по-късно: време е за DAY002

Това няма да е просто парти

0 коментара Сподели:
exe day002

Дълбокият бийт се приплъзва по гръбнака ти, а крайчетата на пръстите ти изтръпват от вълнение. Емоцията, която DAY001 остави във всички присъстващи преди седем години, ще можеш да усетиш отново. Съвсем скоро.

Най-легендарната EXE концепция ЕХЕ DAY се завръща с второто си издание – EXE DAY002 в NU BOYANA FILM STUDIOS на 3 юни тази година.

И във второто издание New York и London ще са терентът на действие. Причината да можем толкова рядко да се потопим в атмосферата на ЕХЕ DAY е трудната организация, графиците в киноцентъра и декорите. Това дава възможност на създателите на концепцията да отделят нужното внимание на всеки детайл от събитието и да ни предложат нещо, което е толкова вълнуващо, че няма как да се повтори.

От клуба и от офиса на Event Academy можеш да си вземеш колекционерски билети, които важат за RAVE зоната. Онлайн билетите са тук.

И този път не визираме само музиката.

SPECTRUM на Joris Voorn е един от най-известните музикални лейбъли за електронна музика, който се трансформира в парти концепция с участия на ексклузивни локации като Gashouder, Awakenings, Off Sonar, Tomorrowland, Ultra Miami, The Albert Hall и други. Самият JORIS VOORN е един от най-разпозванаваемите холандски артисти. В лайнъпа се включват BRINA KNAUSS, PAVEL PETROV, PEPPOU, BAGERZIEV и други.

А всички активности, които те очакват на място, са също толкова атрактивни.

Това, което отличава DAY002 е, че това не е просто парти. Цялата концепция се върти около това да преживееш незабравим ден сред всичко, което може да те накара да се почувстваш по-добре. И не преувеличаваме.

Започваме с очакваното – ще има храна. Всякаква храна. Дори вегетариански предложения. Ако си на сладоледена диета – they got you covered, honey. Барове ще има много, това е ясно. Подшушнаха ни, че дори ще има тайна сцена с Dj пулт.

exe day002

На DAY002 ще са налични всички елементи, с които да се погрижиш за външния си вид.

На специално изградения за събитието makeup corner напълно безплатно ще те преобразят във фестивална кралица. Ще имаш възможност да се сдобиеш с плитки, творенията на някои от най-ексклузивните български брандове за дрехи и аксесоари. И още: на твое разположение ще има tattoo shop, където да запечаташ емоцията от партито завинаги върху тялото си, както и безплатни естетични процедури, които да освежат вида ти и да върнат блясъка в кожата ти.

DAY002 ще завърши с официално афтърпарти в EXE CLUB. Партито е последното за клуба, преди сезонът да се премести на морето и да разтърси плажната ивица. Не го изпускай.

Тук ти разказахме за предишното им парти в Nu Boyana

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *