Sunwaves Festival: SW22

Много повече от парти уикенд маратон

  • 17.08.2017
  • AZA Beach/Mamaia Sat
  • вход 70 лева

Магическият безкраен фестивал, който се провежда два пъти годишно на румънския черноморски бряг, се завръща с 22-рото си издание в средата на август. Sunwaves не е просто парти уикенд маратон, а място, което събира под един покрив невероятни артисти, изключителни селектори и уникална публика, която всъщност прави вайба на феста толкова запомнящ се.

Тук RPR са в свои води, където се чувстват добре и наистина комфортно, а това прави музиката им уникално изживяване, което си заслужава всяка секунда. Освен румънската гордост сред хедлайнерите на лятното издание отличаваме още и имената на Carlo Lio, Dubfire, Fabio Florido, Lee Burridge, Mahony, Pan-pot, Mind Against, Shaded и още редица други артисти, готови на най-доброто от себе си.

Ние от Go Guide имаме специално място в сърцето си за Sunwaves и знаем, че чувството е взаимно с много от нашите читатели. Фестивалът е четиридневен, започва в четвъртък (17.08) и приключва по някое време в понеделник (21.08). Местоположението е същото като миналото лято - AZA Beach в Mamaia Sat.

Билети можеш да си вземеш от тук!

Ще се видим на плажа!