Вдигнете малко шум за HMSU

Раздаваме две двойни покани за този епичен рожден ден

0 коментара Сподели:

Януари се очертава доста силен месец откъм събития, така че годината тръгва достатъчно интригуващо. Предстои един наистина голям и чакан от многобройните фенове на drum-a рожден ден. Най-голямото движение заdrum and bassмузика в България, HMSU, ще празнува своя 19-и рожден ден изключително мащабно и както винаги всички са добре дошли. Гостоприемството на Hard Music Sounds United сцената е направо за пример предвид посещаемостта на досегашните ивенти и точно по тази причина този път партито ще се състои в Интер Експо Център, зала 4, с капацитет 4000 места. За размаха на настроението са поканени да се погрижат не един-два, а цели десет международни гости, класици в този жанр. Селекцията е направена от артистите на HMSU, така че имената, които ще видим и чуем, са едни от най-добрите.

Стартът на купона и краят на тишината ще се случат на 20 януари точно в 22:00 часа.

Интересът към събитията на HMSU расте всяка година. Билетите в момента са от 30 лв. Тези от 15, 20 и 25 се разпродадоха за няколко седмици. Могат да се закупят онлайн и в разпространителната мрежа на EVENTIM.bg в цялата страна. На входа на залата също ще се продават срещу 35 лв.

Ето кои са и гостите, с които ще се срещнем:

DJ PHANTASY

Много от нас са слушали сетовете му, а за тези, които не се сещат, DJ Phantasy е един от музикантите, които са били част от оформянето и създаването на рейв и денс сцената. Още през 90-те години работи с имена като Carl Cox, Fabio, Mad Professor и много други. Ремиксите му се превръщат в хитове един след друг, а в дискографията си има над 300 официално издадени композиции. Това ще бъде първото му участие в България именно на сцената на HMSU.

MC HARRY SHOTTA

Заедно с DJ Phantasy ще дебютира и MC Harry Shotta. Артистът определено завладя световните фенове през последните години със своето власт над микрофона. И това не е никак случайно – MC Shotta е носител на рекорд на Гинес за най-много думи в една песен за парчето Animal, с което детронира самия EMINEM. DJ Phantasy и MC Harry Shotta са селектирани за събитието от Konspirator-a в HMSU, а тандемът помежду им е предпоставка за един луд сет.

SEBA

Или с други думи Себастиян Ахренберг от Швеция. Творчеството му започва още от 90-те години, така че доста поколения слушатели на тази музика ще разпознаят името му. Още в зората на своята кариера Sebaиздава няколко сингъла за LTJ Bukem и неговия Looking Good Records. Специфичният стил на Себастиан винаги успява да бъде актуален. През последните 10 години станахме свидетели на неподправеното музикално съзряване на Seba, доказателство за което са албумите му от 2003 и 2013 г., както и вече над 60 сингъла и плочи.

DJ Seba ще гостува в България също за първи път, като за неговото присъствие благодарим на експериментатора в HMSU – Exo.

DOM & ROLAND

Доминик Ангъс започва своята кариера през 1994 г. и изгражда репутация на един от иноваторите сред продуцентите на електронна музика. Класикът в жанра е горд представител на един от най-значимите лейбъли на сцената – Metalheadz, а в дискографията си има цели 8 албума и над 100 плочи. Като любимец на българската публика Dom е избран да озвучи залата със сета си от Targy.

A.M.C.

Инициалите на Алекс Макс Калвърт не са безизвестни на световната дръм енд бейс сцена. Добре познат е с уменията си зад пулта, които през последните години му носят различни награди и го нарежат в челните редици. A.M.C. е откритие на Drum&Bass Arenaи дълго време е резидент на D&B TV. Към момента е собственик на издателството Titan Records. Виновникът да чуем сета на диджея за първи път в България на живо е L 33.

LUSY FURR

Холандката Малин Колбрик е готова да ни стовари най-тежкия кросбрийд и даркстеп на главите и по всичко си личи, че това ѝ се удава. От 2003 г. до сега има 60 издания на някои от най-силните издателства в областта на тежката електронна музика. Името ѝ е добре познато и от мрачния електронен звук на хардкор сцената, където се е подвизавала с псевдонима Miss Hysteria. Зад нейния избор да бъде част от рождения ден на HMSU стои COOH.

NYMFO

Другият холандец, когото ще видим на сцената, започва да се интересува от дръм енд бейс през 90-те години и достатъчно дълбоко потъва в него. През 2005 и 2007 г. печели награда за най-добър холандски dnb диджей, работи с имена като Black Sun Empire, State of Mind и Icicle, а парчетата му се тиражират от издателства като Andy C – Ram, Renegade Hardware, Hospital Records, Critical Recordsи Shogun Audio. За това попадение, което ще чуем, благодарим на Mocks.

PSYCHOFREUD

Андерс Ериксен е гостувал в България няколко пъти по покана на HMSU и той определено е най-известният норвежки диджей по нашите ширини. Първата му среща с нашата публика беше още преди 12 години. Парчетата му датират от 2001 г., а влечението му към продуцирането на хип-хоп и дъб пък – от 90-те години. Работил е с почти всички живи и все още активни ragga изпълнители и притежава записи, които биха предизвикали завист и в най-запалените колекционери.Psychofreud е избор на доайена и дългогодишен посланик на рага-джънгъла в България – Acidtrip.

NICKBEE

Зад този ник стои Николай Богомолов от Украйна. До голяма степен Nickbee дължи успешния си ранен старт на Sunchase, който го забелязва и го вкарва в играта още в ранните му тийнейджърски години. Така още през 2006 г., когато е едва на 15, успява да издаде за американския Black Reign, а след това нещата се развиват много бързо и следват издания за лейбъла на Noisia – Invisible Records, за Dispatch,  Eatbrain и др.

Сетовете му се определят като смесица от фючър фънк и мелодичен бас, а за първи път на живо в България ще ги чуем благодарение на Faith.

PSYCORP

PSYCORP ще кацне на сцената на HMSU директно от Колумбия. Известен е като един от най-техничните диджеи, а също така е и сред водещите дръм енд бейс промоутъри в Латинска Америка от 2008 г. насам. Гостуването му тук дължим на Ogonek.

Освен всичката тази музикална гръмотевица артистите от HMSU ще подготвят и специално изпълнение, в което всички ще миксират заедно. Ще има и много други изненади, както приляга на електронно движение с такъв мащаб. Enjoy-вайте се!

Даваме ти шанс да си спечелиш двойна покана за партито.

Отговори ни на въпроса: " Кой от гост артистите е носител на рекорд на Гинес и за какво?" в коментарите и имаш шанс да влезеш с твой приятел безплатно на партито.

Теглим победителите на 18.01.2017 г. , така че побързай!

Ето още неща за правене през януари.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *