Брънч място в града: Компанията

  • ул. ,,Оборище\'\' 109
  • 088 643 4325
  • 8:00 - 22:00

Неделя сутрин е, стомахът пристъргва, главата дрънчи и преди да се зачудиш къде са ти спомените от миналата вечер, се запътваш с бавна стъпка към поредното паметно брънч преживяване. Любимата ни градска среда може да се похвали с определен брой места, в които можеш да се подкрепиш в неделната сутрин, но като любители на ранната закуска ще ти кажем, че никога не може да има твърде много брънч заведения в София. Намирането на най-доброто заведение никога не е било толкова лесно колкото сега. В края на 2018-а сме и брънчваме на поразия.

Фенове сме на топлите мекички, придружени с ароматно кафе, и това си е. Щастливи сме да ви съобщим, че в София има ново брънч заведение, което прави неделите ни още по-цветни и вкусни. И това е Компанията. Брънчът излиза от идеалния център и се настанява на улица „Оборище“, където има много гладни за кулинарни преживявания градски лица.

Няма друго такова специално преживяване като неделната късна закуска с приятели. И нищо не бори махмурлука от паметната съботна вечер по-добре от мазната и тестена храна.

Няма място за срам и борене на калории, когато си в Компанията, заобиколен с класическите брънч предложения като бъркани яйца с хрупкави препечени филийки, пухкави бухтички, както и някои по-изискани предложения като брускети с авокадо и пошинари яйца. Тук кафето е топло, чаят е ароматен, соковете са био, а бирата е крафт. Пием бавно, защото на кого му се бърза в неделя. Тук и атмосферата е способна да те накара да забравиш, че на следващия ден си на работа.

И докато чакаме следващият уикенд да ни възнагради с някоя вкусотийка, си припомняме, че Компанията има подходящи предложения за всеки вкус и през работната седмица. Прекарваме обедната си почивка тук и се радваме на разнообразното меню всеки ден.

Заредихме ли ви с високи очаквания? Няма лошо, защото те със сигурност ще бъдат оправдани. Дойде ли време вече за поредното неделно брънчване?

Виж кое е най-новото място насред градската джунгла.