Как щяха да изглеждат трейлърите, ако бяха откровени до болка

Най-забавните от комедийните филмови трейлъри

0 коментара Сподели:

Дори в най-яките филми има по някоя тъпотия. Достатъчна за честен трейлър. Вече 8 години този YouTube проект на Screen Junkies без пощада гаври наред всички велики (в кавички и буквално) филми на света. На принципа, че няма съвършено кино, както няма напълно невинни хора, със запазената си марка ироничен патос, Джон Бейли (най-известният глас в интернет след Ozzy Man Reviews) подлага на такава сеч заглавията от върха и дъното на IMDb, че Страшният съд ще им се стори летен излет.

От първото издание на рубриката с The Phantom Menace 3D до последните шедьоври като Sonic the Hedgehog и Cats, Honest Trailers е институция в иронията с над 300 милиона гледания, без слаб епизод.

И все пак – някои шеги са по-смешни от другите, това е закон на Вселената. Наши фаворити са проникновеният анализ на Prometheus; физиономията на Киану в The Matrix; тоталната разбивка на Game of Thrones; боят на мъже по клинчета в Superman IV; монтажът с реплики на Бейн от The Dark Knight Rises; напълно реалното мнение за Skyfall; серията от прозрения за насилието в Home Alone; поредното спасяване на Мат Деймън в The Martian; преразказът с елементи на разсъждение по Harry Potter и най-големият шедьовър на всички времена – Lord of the Rings.

Ето нашите любими епизоди на Honest Trailers:

The Matrix

Prometheus

Game of Thrones

Superman IV: The Quest for Peace

The Dark Knight Rises

Skyfall

Home Alone

The Martian

Harry Potter

Lord of the Rings

Ако си на книжна вълна, прочети историите на 5 велики и вдъхновяващи писателки. 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

 
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *