4-те филма, които заобичахме благодарение на Райън Гослинг

Винаги различен, винаги добър

0 коментара Сподели:

Райън Гослинг е наш любимец . 37-годишният канадец е главната причина да изгледаме доста от филмите с негово участие. Освен талант, който демонстрира на големия екран, Гослинг има и супер яко чувство за хумор. Пусни си някое негово интервю и ще се убедиш. Фенове сме му, защото е от малкото актьори, които успяват наравно успешно да се справят  с роли, които абсолютно се различават една от друга. Също трябва да му признаем и чудесния вкус за жени. Бракът му  с Ева Мендес  е доказателството. Пожелаваме им да са вечно щастливи заедно и ти предлагаме някои от  любимите ни филми на Райън Гослинг.
Мястото отвъд  дърветата  2012 г.

Драматичен криминален филм на режисьора Дерек Сианфранс. Носител  е на четири награди и 19 номинации. Има защо – филмът е супер. Освен в живота Гослинг и Ева Мендес са двойка и в лентата.

Тази криминална драма разказва историята на мотоциклетен каскадьор, който е принуден да стане банков обирджия, за да може да издържа новородения си син.

За тази роля нашият  любимец е влязъл в страхотна форма. Впоследствие пътят на героя му се пресича с този на полицая Ейвъри Грос.Той е непоклатим и воден от политически амбиции. Твърдо решен е да прати престъпника зад решетките. Филмът е много интригуващ. Държи вниманието през цялото време. Освен звездната двойка в лентата ще видиш също Брадли Купър и Рей Лиота. Визията, заснемането, музиката и актьорите истински те потапят в атмосферата на тази история.

Големият залог 2015 г.

Много интригуващ филм. В IMDB жанрът му е определен така: биографичен, комедия, драма. Странна комбинация, нали? С излизането си стана много коментиран заради  темата, с която се занимава. Световната икономическа криза и откъде тръгва целият срив, буди любопитство у зрителя. Гледайки филма, си изясняваш някои неща, но и други не разбираш особено добре, ако не си врял и кипял във финансовия сектор. И все пак филмът е много добър. Също с редица номинации и награди, сред които „Оскар“, „Златен глобус“, БАФТА. Актьорският състав е брилянтно подбран, а холивудският диамант Райън Гослинг е в ролята на разказвача, който ни въвежда в действието съвсем небрежно. В тази лента актьорът естествено е в амплоата на финансов експерт.  Трябва да му признаем добре свършената работа. Ето че Гослинг доказва, че няма невъзможна роля за него. Участието му в „ Големият залог” е доказателство за това.

La la land 2016 г.

Просто жесток мюзикъл. Ако си гледал раздаването на „Оскарите“, сигурно помниш, че екипът на филма почти не слезе от сцената. Съвсем заслужено си тръгнаха с шест статуетки. Райън Гослинг и Ема Стоун ни скриха шапката с всестранно развитите си актьорски и музикални умения. Заснет перфектно, чудесно пресъздаден в епохата си, с умопомрачителна хореография и интересна история  La la land те кара да не искаш да свършва. Гослинг и Стоун правят героите си толкова живи и ти просто ги заобичваш. Филм, който винаги можеш да гледаш и който ще накара кръвта ти да пулсира в такт с музиката, която звучи.

Любезните пичове 2016 г.

Криминална комедия, с която откровено ще се забавляваш. Райън Гослинг тук прави супер роля с много чувство за хумор. Героят му Марч е нелеп и некадърен частен детектив, който живее с дъщеря си. Покрай изчезването на младо момиче и смъртта на порно актриса животът го среща с наемника Джаксън Хийли (Ръсел Кроу). По неволя двамата трябва заедно да открият изчезналата девойка. Това води до много неочаквани ситуации – заплетени и комични. Разкриват се тайни около важни клечки, хвърчат куршуми и пада голям смях. Дъщерята на Марч е неотлъчно до татко си. Тя му е верен помощник  и често – мъдър учител. Изобщо филмът е супер. Действието се развива 70-те. Когато го гледаш, наистина се пренасяш в онези години. Всичко е пипнато до най-малкия детайл.

С 32 номинации и 8 награди от фестивали това е един от най- любимите ни филми с Райън Гослинг.

Безкрайно талантливият канадец  няма слаба роля. Можем да изброим още редица филми, които обичаме в голяма степен заради неговото участие. Очакваме следващия му филм – „Първият човек: Животът на Нийл Армстронг”. Лентата ще разкаже за мисията на НАСА, която изпраща първия човек на Луната. Сигурни сме, че Райън Гослинг ще се справи достойно и с това превъплъщение. Нямаме търпение да го видим в ролята на тази знаменита личност.

Виж и кои са вдъхновяващите жени над 40.

Ето и още 5 филма, които ще те разсмеят истински.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *