Get inspired with Bagerziev

Топ три летни парчета на диджея

  • 08.08.2013
  • от Влади Герасимов, Bagerziev

Bagerziev e основател на Get Spirited компилациите, които някои от вас са срещали доста често в soundcloud или пък във facebook. ДНК-то им съдържа умопобъркващи цветни звуци, дълбоки силни бас линии и емоционално загадъчни вокали. Слушайки тази комбинация, ти се иска вечно да е изгрев или залез, небето да е розово, а любовта вечна. Цялото послание на тази идея може да откриете, когато слушате миксовете му, пътувайки надалеч или пък гледайки морския хоризонт на залез/изгрев с уморени, но изпълнени с блясък очи.

 

LEENDDER – EVERYTIME YOU CRY (GROOVEU & DR. BENZ REMIX)


Невъзможната любов, изпята от Chaz, а парчето ни дава сила да не спираме да се борим за нея. Обичам този трак. Склонен е да разтопи и най-студеното сърце. Тук работи клишето What doesn't kill you makes you stronger.


KRIS MENACE FEAT. BLACK HILLS – WAITING FOR YOU (FINGERPAINT REMIX)

Ремиксът на Fingerpaint e очарователен.На това произведение чакаме изгрева да пробие път през хоризонта за един по добър ден, а тези, които успеят да вникнат в парчето, са истинските победители в томболата на щастието.


CAJOLINE & HOLIC - TIMELESS DREAM


Страхотна колаборация на френските продуценти Cajoline заедно с един от кралете на унгарското nu disco Holic. Този трак е изпълнен с цялата емоция и красота да съществуваш, борейки се за всеки хубав миг в живота. Да продължаваш да мечтаеш и да се радваш на малките неща. Един страхотен и незабравим завършек на една изпълнена със страст и емоция вечер. 

Чу ли вече любимите парчета на Методи Христов?