Новият Х Factor на пътя

Всички екстри на този върхов X модел те карат да се чувстваш като шеф диригент

0 коментара Сподели:

Сигурно си чувал, че не е важно къде отиваш, а с кого, нали така? С тази идея се качвам на новата X7-ица на BMW за един дълъг уикенд без представа за посока и крайна точка. Възможността да направя официална премиера за България бе импулс, който грабнах на момента, без да му мисля. Моите страсти обикновено са свързани с нематериалните удоволствия в живота, но този лъскав звяр определено вдигна адреналина и раздвижи кръвта ми. Щастливото число 7 и кристалната топка на скоростния лост ми предсказаха, че ме чакат хубави дни. 

Сядам зад волана по средата на работния ден, отварям навигацията на футуристичното табло и първата ми мисъл е, че след 4 часа е залез-слънце, точно толкова път имам до любимите ми гръцки плажове. Натискам ОК на Ситония, правя си индивидуални настройки на кокпита за супер комфорт, отварям панорамния покрив за безкрайна свобода, поглеждам в огледалото и виждам цели три реда седалки и дълбочина като в киносалон, слагам колана и усещам лекото придърпване, което разбирам като сигнал за старт, и натискам педала. 

В интернет пише, че X7 M50i достига скоростта от 0 до 100 км/ч за 4,7 секунди. Потвърждавам! 

Супер удобно е за изпреварванията и отчасти започвам да разбирам батките с големите джипове. Щом стъпих на магистралата, се включиха всички възможни асистенти, които, ако схванеш как работят, присъствието ти зад волана става просто спомагателно. 

BMW X7 M50D излъчва мощ, увереност и адреналин, които ускоряват пулса и задоволяват радостта от шофирането.

Влизайки в спираловидния планински път с морски гледки около Вурвуру, се движа като в релси, без никакво отклонение от завоите. Единственият проблем, който имах в началото, беше със сензорите на таблото, които улавяха всяко мое ръкомахане и усилваха, спираха звука или сменяха станции. След като разбрах как работят всички екстри на този върхов X модел, се почувствах като шеф диригент. 

Организацията възможна: Как да плануваш пътуване

Топ 5 места за пътуване с приятели

Гледа ли новото ни видео?! Виж кои са летните трендове в света на модата заедно със стилиста Антония Йорданова. Go Fashion!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *