Go guide представя: After Work Social Club

MUSIC / DRINKS / FOOD / ART / CRAFTERS / OPEN MIC ОТ GO GUIDE

0 коментара Сподели:

София е живот на висока скорост, златно слънце и утопия за един безкраен купон. Но това е лицето и само когато имаме време за нея. В живота ни от 8 до 5, от 9 до 6 или който час си поискате, все по-трудно ни остава време да я обичаме. Тя обаче ни тегли към своето сърце и ние попадаме в капана на обятията ѝ. София след работа за нас е като оазис в пустиня за умиращия от жажда.А днес те каним да утолиш сетивата си за живот след дългия ден.

С огромно вълнение ти казваме, че първото Go софийско събитие за след работа вече е факт!

За твоето и за нашето after work блаженство сме решени да съберем някои от най-ярките артисти, естети и възпитани социални животни на едно място, за да се получи онази градска симбиоза, от която всички имаме нужда. И защото уикендите са отредени за забавления по морето, знаем, че средата на седмицата е събирателната парти точка за всички хедонисти и бохеми, хипстъри и тренди хора в града.  В най-блажените часове от денонощието те каним в нашия After Work Social Club. А ти прочети по-надолу какво ти е подготвил любимия ти гайд:

Като медия, която познава отлично града и неговия живот, Go Guide вижда нужда и потенциал да раздвижи софийската сцена с поредица от малки и по-големи събития. Като отговорни за културата на хранене, пийване и забавление екипът ще вложи цялата си фантазия и опит, за да превърне столицата в по-цветно и забавно място. 

В летния режим, когато София е само работен пристан между уикенд забавленията по морето, Go ще превърне един делник в месеца (сряда) в празник. Започваме серия от AFTER WORK SOCIAL CLUB събития, на които популярни градини на заведения, rooftop-и и скрити градски пространства ще са събирателна точка за хедонисти и бохеми, хипстъри и тренди хора за наздравици, смях и танци под звездите. 

Стартът ще бъде даден на 21 август, сряда, в 18 часа в безистена на К.Е.В.А, на улица Г. С. Раковски 114.

MUSIC 

Музиката ще е на живо и от DJ пулта. Ще представяме млади, талантливи акустични банди и любими гласове, с авторски парчета и кавъри през тяхната бленда и усещане. Стилово ще варираме според локацията и темата през джази, груви, боса нова, диско. Ще е игрива и чудесен фон за наздравици и танци около бара. 

OPEN MIC

На всяко събитие ще имаме сцена и гост-водещ за кратко включване с несериозни Live talks stand up смешки или тематични куизове. За по-големите събития ще каним и хора за пример, които могат да ни разкажат небрежно своята история. 

FOOD

Аперитиво културата повелява лека храна, за да убие глада и да отвори глътка за питиета след работа. Ще каним някои от любимите ни готвачи от софийските ресторанти, които да приготвят на живо малки тапаси и коктейлни хапки. 

Виж още: 3 от най-добрите джелатерии в София

DRINKS

Ще посрещаме с welcome drinks, а познати на всички градски герои, с харизма и умения зад бара ще продължат да ти наливат, докато не кажеш стоп. 

ART 

За да докоснем всичките ти сетива, ще правим изложби и ще представяме различни проекти и артисти на живо. 

CRAFTERS

Всички базари и градски маркети, които се случват напоследък в София, показват и доказват колко много талантливи артисти има около нас. Те също ще получат нашето внимание и ще имат корнер на локация. 

Музикален съпровод: лятото е тук.

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *