#GO MUSIC: 8 март с Lizzo, Lonely The Brave и Alessia Cara

Пресни парчета от света на музиката, представени от нашия Shuffle кореспондент

0 коментара Сподели:

Здравейте, дами, мацки, котетаили както ви харесва!  Честит празник – бъдете свободни, равни и все така по-красивата част на света. Всяко парче днес ще бъде във ваша чест, така че нека да започваме…

LIZZO – ‘GOOD AS HELL’

Живее в Минеаполис, Минесотта, доста мъжко начало, на 27 години, изключително енергичен и непредвидим изпълнител и музикант. По паспорт Мелиса Джеферсън, по обложки на винили – Lizzo. Снощи в предаването на Зейн Лоу в Beats 1 рапърката представи чисто ново парче. Хитачка, с леко звучене и с потенциал да нахлуе без предупреждение в класациите за най-добри нови песни зад Океана. А защо не и в Европа.

Сингълът ‘Good As Hell’:

1-во – продукция на Ricky Reed, работил с музикантите Meghan Trainor, Jason Derulo, Jessy J, Twenty One Pilots и още куп актуални имена от съвременната сцена.

2-ро – ще бъде включен в саундтрака към филма ‘Barbershop’ 3 и, разбира се, 3-о – поставя начало на срещата ни с новата продукция на Lizzo. Колко по-добро може да бъде?!

LONELY THE BRAVE – ‘RADAR’

Lonely The Brave представляват успешна рок-алтърнатив банда от начетения Cambridge, която чука на вратата на новия си студиен албум. Предвиден е за тотална разпродажба, датата е 20 май и тавата ще се окичи с титулен надпис ‘Things Will Matter’. С току-що извадения от фурната нов трак ‘Radar’ английският квинтет опипва почвата за нови музикални територии. И честно да ви призная – такава увереност не очаквах от Марк Тротър и компания. Явно и те са пораснали и са помъдрели, отчитайки силните си качества. Това са и причините Lonely The Brave да попаднат в радара ни тази седмица.

ALESSIA CARA – ‘WILD THINGS’

На 8 март с последното парче, уважаеми дами, ви каня на танц. Но не от оня клиширан ретро блус тип ‘Hey Jude’, а по-скоро за един free ride. Канадското чудо на чудесата, 18-годишната Alessia Cara, си има нов видео сингъл, който като нея си е малко щуричък. Изумителен потенциал има в Алесия, той прозираше още от дебюта й ‘Here’, но тук темпото е далеч по-забързано и поп структурата определено й тича.

 

Виж нови парчета от февруари и какво се случи на Brit Awards 2016

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *