Неастрологичен хороскоп: 25 – 31 март

Маг Жаклина работи за теб и теб и теб

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Отново съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа, който е по-истински и от мач в „А“ група.

Овен

Понякога тайно се мразя, че ви обичам. През останалото време гледам да се занимавам с по-ползотворни неща. По случай разбушувалата се пролет отворете сърцата, душите и краката си, защото каква полза от хормоните, ако само си седите вкъщи и пиете чай?

Телец

Такава пролетна умора ви е ударила, че едва намирате сили да хапнете нещо в бързината. Един съвет, покажете великодушие и споделете малко манджа и с близките си. Именно така едно добро ще бъде предадено нататък, а вие ще се измъкнете от Сатурновата дупка.

Близнаци

Единият от двамата се радва за настъпилата пролет и мечтае за лятото, а другият още страда за зимата, защото тя остави в него хубави спомени.

Пийте си хапчетата и вижте кой от двамата ще остане. Би било много интересно, ако отнякъде се пръкне трети …

Рак

Ретроградният Меркурий е повод да посетите ретро парти, на което да отидете с ретро прическа и да се забиете с ретро гадже от студентските ви години. Това, разбира се, важи само ако сте необвързани. В противен случай прочетете някой истински хороскоп и научете повече безсмислени факти за ретроградния Меркурий, на който му е през… за вас.

Лъв

Лъвовете подушват кръв от млада, сочна плячка. Пролетна умора е отслабила защитните ѝ сили. Бъдете внимателни и не разкъсвайте, може пак да си потрябвате!

Дева

Вашата звездна карта за настоящата седмица се оказа изключително трудна за разчитане и маг Жаклина потърси маг Магда за помощ. Маг Магда се оказа в отпуск и затова зодия Дева остава без хороскоп тази седмица. 

Везни

Няма да ви лъжа, много тъпа седмица се очертава. Луната е във фаза на отрицание по отношение на чувствата си към Нептун, което ще се отрази върху устойчивостта на стомаха ви.

Пийте бира и чакайте април.

Е го къде е!

Скорпион

Скорпионите нямат нищо против да се превърнат в плячка за събудилите се от зимен сън Лъвове. Проблемът е, че и двата знака са невероятни хищници, а когато два хищника се сблъскат, все отнякъде ще шурне кръв. Спокойно, за добро е!

Стрелец

Последната седмица на март е превъзходният момент, в който да направите промени във външния си вид. За дамите може да е нова чанта, часовник или педикюр, а за господата стероиди и татуировка с мъдрост.

Козирог

Вие обичате парите и всичко, което ви напомня за тях. Харесвате Лев Троцки, четете Лев Толстой, феновете сте на Лев Яшин, имате два леви крака и винаги сте на линия да похарчите лев-два! Да, но не бива. Тази седмица Козирозите ще имат финансови затруднения.

Водолей

Дайте на въображението си нещо вдъхновяващо, като посетите столичния квартал Обеля и оцените нестандартната му архитектура. Красотата няма почивен ден, защото култовият жилищен комплекс има и втора част – Обеля 2! Истинско пиршество за жадните очи! Това обаче не е всичко, защото другата седмица ще ви пратя в Овча купел, която е живото доказателство, че красотата ще спаси света, но най-вероятно няма да е точно този свят. 

Риби

Скъпи Рибки, много ви харесвам, но само като приятели!

Не ми се сърдете, обещавам най-тържествено, че от април нещата ще се променят във ваша полза.

Ако имате нужда от персонални хороскопи, звездни карти, чистене на лоша карма, можете да ме потърсите на Фейсбук страницата на маг Жаклина! Ако търсите разчитане на символиката на родилни белези, потърсете маг Магда след завръщането ѝ от отпуск. Ако не знаете какво търсите, шибнете си два шамара и се осъзнайте!

Ето и какво ни казаха звездите за трети сезон на Stranger Things

25 фотографии, които никой не би искал да види

За останалите тайни на града последвай Instagram профила ни и спечели колекция класни български вина

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *