Всичко, което знаем за трети сезон на Stranger Things

Какво разбрахме от трейлъра на култовия сериал

0 коментара Сподели:

След като излезе новия трейлър на третия сезон на Stranger Things, сме сигурни, че нито един фен не е останал равнодушен. Ако и ти като нас нямаш търпение да се върнеш в света на Хокинс, Индиана, за да се срещнеш отново с Елевън, семейството на Байърс, Майк и останалата част от любимите ни герои – този текст е точно за теб. 

По-рано миналата година Netflix публикуваха видео, в което ни дадоха сигурната дата за старта на третия сезон на Stranger Things. В този клип те ни казаха, че „Едно лято може да промени всичко.“ .

А това лято за нас, феновете на сериала, ще започне на 4 юли – денят, в който третият сезон излиза на малкия екран. 

В трейлъра видяхме летните забавления, панаира, романсите и разбира се, още чудовища. Любимите ни актьори от бандата на сериала –  Дейвид Харбър, Уинона Райдър, Мили Боби Браун, Фин Волфхард, Гатен Матарацо, Калеб Маклафлин, Ноа Шнап, Сади Синк, Наталия Дайър, Чарли Хийтън, Дак Монтгомъри и Джо Кери се завръщат с пълна сила за трети сезон. Макар че не всичко, което Netflix ни предложи в трейлъра е ясно, то поне ни разкриха информация за предстоящия сезон. Ето и това, което разбрахме за мистериите, на които ще станем свидетели в третия сезон на култовия сериал: 

Дъстин вече се е върнал от лагера

Дъстин прекара част от лятото си в лагер, който се предполага, че всъщност е компютърен. Другите деца го изненадаха след завръщането му. Но.. да, вероятно имаше и по-лесен начин да го изненадат, без всичко да приключва с разбит нос.

Децата имат летен проект

Летният проект на децата изглежда ще бъде свързан с поставянето на голяма антена на върха на хълма. След като знаем за всички същества, с които групата се е сблъсквала (и то без да ги търси), си мислим, че би им се харесало да се "изключат от мрежата" за малко. И все пак ще видим какво представлява тази антена…

Елевън и Макс стават приятелки

Ел прекара по-голямата част от сезон 2 извън компанията на момчетата. Затова идното лято ще е първата възможност, в която тя ще има време да играе и с тях. Виждаме, че Елевън е в близост до Макс, докато играят в спалнята ѝ, и след това заедно се отправят към мола. Затова смятаме, че тези отношения имат шанс да прерастнат в приятелство.

Новото момиче

Лятото в басейна на Хокинс е големият шанс на Били Монтгомъри да покаже завидното си тяло. В трейлъра виждаме, че той гледа право в очите на новата мацка. Ние определено се чудим коя е тя, каква ще е ролята ѝ в сезона и какво ще се случи между тях?

Още и още чуовища

Получаваме не само детайл, а ясна картина на голямото ново чудовище, което, да си признаем, ни изплаши само от трейлъра. Нещо повече – то не е дори Чудовището на сенките, което все още се прикрива наоколо. В един от по-късите, бързи кадри в края на трейлъра сякаш Били е захапан сериозно и от това се заразява с нещо. Тръпнем в очакване да видим дали сме прави и ако да – с какво. 

И все пак – лято е 

Действието на първи и втори сезон се развиваше в период, когато децата бяха в училище, а вторият завърши именно със зимния бал. Шон Леви пък каза, че в сериала ще видим плувните басейни, лагерните огньове и парадите за Четвърти юли.

Затова е ясно – третият сезон ще е летен.

А и знаем, че е време героите ни да се насладят на лятната си ваканция. Въпросът е какво ще им се случи през нея. 

Любовта продължава. 

Вече ви споменахме, че в миналия сезон станахме свидетели на зимния бал. От него пък видяхме, че Ел и Майк се целунаха. Нещо повече – Лукас и Макс също запечатаха тези чувства между устните си. Тези двойки ще останат заедно и през лятото.

Чудовището от сенките още е тук

Да, децата може и да победиха демогоргона в първи сезон. Да, те успяха да демодират и във втори сезон. Чудовището в сенките обаче все още ги чака. Продуцентът Шон Леви пък ни казва, че то е там, дебне ги и е решено да намери начин да постигне целите си.

Третият сезон на Stranger Things трябваше да се завърне през 2018 г., но Netflix премести премиерата си за лятото на 2019 г. Вицепрезидентът на компанията заяви, че екипът се нуждае от повече време, за да ни предложи по-добри визуални ефекти. Братята Дъфър и Шон Леви също знаят, че залозите са високи и затова искат да доставят нещо по-голямо и по-добро от това, което постигнаха миналата година. Ние знам, че любимият ни екип няма да ни разочарова и нямаме търпение да видим как ще се развият действията в Stranger Things. И в едно сме сигурни – странни и интересни неща отново ще се случат на героите от култовия сериал… Как ще се справят с тях този път, предстои да разберем съвсем скоро. 

Ето и най-забавните филми за последните 5 години. 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *