KNAPP И ШАРЕНИЯТ ГРАДСКИ ГЕРОЙ

THE SWAG N` CHIC LIGHT COLLECTION – нарисувано и скроено щастие

  • 09.06.2014
  • от редакторите

Момичетата от KNAPP отново събраха очите и въздишките ни с light колекция. Към колелетата, мечките и зайците от тази линия се присъединяват илюстрациите на Теодор Лозанов. Рисунките запечатват героя на Теодор в различни аутфити – раирани, на сърца, с тиранти, шапки и с всевъзможни аксесоари от крийпи плюшени играчки до гирички. Шареното момче на това лято истински оживява върху рокли, топове, бомбъри, бански костюми... Компания му правят още безкрайно много малки илюстрации и надписи, в „изучаване“ на които може да прекараш часове и пак ще изскочи нещо ново. 

Съвсем по KNAPP-ски модел дрехите отново са с изящни изчистени кройки, в които няма нищо излишно. Единственото, което трябва да направиш, е да харесаш според особеностите на своето тяло и вкус. При роклите изборът е между такива, които следват извивките (с цип), изработени от два слоя ликра и рокли трапец от принтиран полиестер. Тишъртите са микс от принтирана ликра и памук.

Бански ще си намериш както в една, така и в две части със задължителното присъствие на KNAPP-ския герой. Що се отнася до връхните дрехи – колебаем се между спортен бомбър от принтиран полиестер и малко по-момичешо манто от  принтирана ликра.


THE SWAG N` CHIC LIGHT COLLECTION е любов – към красивото и смелото.

Напомняме ти и за The Sport n' Chic collection S/S/ 2014 на KNAPP, дрехите, с които не падаш и един пункт по скалата на женствеността, въпреки че избираш по-спортни модели.

Шоурумът на KNAPP, където живеят всички творения, е на "Граф Игнатиев" 11, ет. 1.

Фотограф: Диляна Флорентин
Илюстрации: Теодор Лозанов
Стайлинг и дизайн: Антония Йорданова и Кристина Бъчварова
Конструктор: Даниела Попова
Асистент-фотограф: Виргиния Янчева
Грим: Слав Анастасов
Коса: Марина Попова @ Beauty salon Georgi Petkov
Модел: Дженифър Робъртс @ Ivet Fashion Model Agency
Кецове и слънчеви очила: BLOK SHOP
Шапки: 45 Street

А какво беше миналото лято за KNAPP?