SCUBA DIVING - ОТКРИЙ НОВИ СВЕТОВЕ

Scuba Bar & Dinner ще осмислят лятото ти с водолазни предизвикателства

  • 23.05.2014
  • от редакторите

Scuba Bar & Dinner на „Раковски“ 184 е заведение, открито от двама водолазни инструктори и насочено към всички, които се интересуват от дълбините, морските обитатели и потъналите кораби. Тук целогодишно се провеждат курсове и се организират  пътувания до тропически морета. Но това не е всичко! 


За любителите на новите изживявания Scuba Bar организира и различни мероприятия под вода. Такива са рождените дни с гърмящо под водата шампанско или предложението за брак! Момчета, бъдете сигурни, че тя ще каже ДА, виждайки пръстена, скрит в красива мида на 10 метра (или повече) дълбочина.


Професионалистите от Scuba Bar с радост ще ви разяснят всяка подробност по провеждането на курса, ще ви помогнат с избирането на водолазно оборудване и ще ви насочат към най-интересните места за  гмуркане по света. Тук, освен да се запишете на водолазен курс и да пийнете свежи коктейли, можете и да хапнете вкусно. Менюто е кратко и изкусително. За рождени дни, семейни или фирмени партита се подготвят съвсем различни, повлияни от повода менюта.