Bag Obsession

Замисляли ли сте се какво е най-важното предназначение на един аксесоар за вас?

  • 09.05.2013
  • от Поли Николова

Голяма част от жените купуват дамски чанти с идеята те да са практични. Други пък предпочитат по-интересните форми и дизайн. И докато при някои вечното лутане „кое да избера” стои на дневен ред, ние ви запознаваме със (а може би просто ви подсещаме за) Céline Luggage Tote – чантата, която вече владее модни територии по цял свят в продължение на повече от две години.
В началото се харесва на дамите, защото е обемна, но и с класическа визия, което я прави подходяща за много и различни поводи. Истерията на холивудските звезди по нея, разбира се не закъснява. А след това и работохоличките се захласват по изчистените й форми. Налице е една съвсем присъща за жените форма на вманиаченост по даден предмет.

Може би с тази чанта френският бранд с почти 70-годишна история реално прави пробив – предлага скъп аксесоар, който не само, че е желан от всеки, но и разбива рекорди що се отнася до продажби. Буквално - Céline Luggage Tote е в ръцете на всеки. А след като намирането й вече не е особен проблем – може би и във вашите.