Другата ми чанта е Шанел

Хипстърските чанти, по които полудя цял свят

0 коментара Сподели:

Когато излизам сутрин от къщи за работа и трябва да взема с мен дрехите за тренировка, лаптопа, бутилка с вода и всичко останало, което може да ми потрябва в следващите 12 часа, през които се очертава да не съм у нас, имам един много верен помощник, който нося със себе си. И това е една съвсем, ама съвсем обикновена текстилна торба, която е незаменима в побирането на всичко, което не може да влезе в клъча или раницата.

И точно тази текстилна торба се превърна в истински хит по улиците напоследък. Фешънисти, street style звезди и обикновени момичета замениха своите монограмни Louis Vuitton-и и It модели от Celine, Chloe и Prada с торбите, които всъщност не струват почти нищо.

Тези торби понякога просто са помощни, но друг път изцяло заменят нуждата от дамски чанти. И ние сме тотално влюбени  в този факт, както и в лекотата, с която пасват на всичко, което обличаме, и често в посланията, които те носят.

И понеже обичаме да ни е небрежно, ти показваме как тук и сега да си ги интегрираш в аутфита, без много много да му мислиш. Напълно в тенденциите и  супер бюджетно, ето нашите предложения…

Какво става с любимите ни Kloshar bags?

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *