Dream Curls: Поли Николова

Още една мацка с пружиниращи къдрици и замечтан поглед

0 коментара Сподели:

Естествената революция на косата е тук, за да остане. От вълнообразни към африкански, къдриците имат инфекциозен ентусиазъм и оплитат целия свят в бунтарския си дух. Те никога не остават незабелязани. Те са мощно и вдъхновяващо изразно средство, на което откровено се радваме, защото малко са истинските и неподправени неща във външния вид, които намират толкова последователи напоследък. Обръщаме им внимание и

в поредица от кратки интервюта си говорим с няколко момичета, превърнали характера на косата си в свой собствен.

Разказваме "къдравите им истории" и те съветваме да ги следиш изкъсо, защото, както е казал поетът… Curls run the world.

Поли вирее свободно и спокойно на места с много слънце, мода и качествени списания, а усмивката е нещо, което рядко слиза от лицето ѝ. Увлича се по различни спортове, а пътуванията са това, което събужда и бута напред вдъхновението в живота и съответно в работата ѝ. Иначе е social media manager в рекламна агенция – Havas Group Bulgaria, но ако съдим по образованието, което има, е журналист, моден стилист и digital маркетинг експерт.

Според нас обаче най-добра е в това да запечатва в Instagram заслужаващи внимание места, заведения и забележителности из цяла Европа. Там можеш да я намериш 24/7 и да се насладиш на вдъхновяващите кадри с най-ценните ѝ моменти и преживявания. На улицата със сигурност ще я познаеш по развяващите се къдрици и замечтания поглед в небето, чийто цвят е толкова голямо вдъхновение за нея, че тя го избира за водещ на предстоящата ѝ сватба с Теодор (понастоящем само гадже – бел. ред.), която ще се случи през август. На този етап организирането на любовната им приказка е взело цялото ѝ свободно време, затова, ако къдриците ѝ ти се сторят необичайно наелектризирани – заради нея е!

Какъв е характерът на косата ти?
Див и своенравен със сигурност!

Има ли връзка между него и твоя?
Има някаква допирна точка, въпреки, че

аз съм по-спокойна от косата си.

Как се промени връзката ви през годините?
Преминахме през редица трудности, но към настоящия момент сме в мир една с друга. По време на училищните години си мечтаех за права коса и бретон, сега съм благодарна, че имам гъсти къдрици и не ги заменям за нищо на света!

Колко често се случва да те заговарят заради нея?
Случва се веднъж на два-три месеца, в повечето случаи това са момичета, които я хвалят и ме питат за съвет относно фризьор. Аз пък умирам от притеснение, когато получа комплимент, и съм убедена, че реагирам неадекватно.

Най-тъпата (яката) свалка, която беше провокирана от къдриците ти?
– Знаеш ли колко неща мога да направя с тази коса? + заканителен поглед

3 неща, без които не може тя?
Хидратация, любов и слънчеви лъчи.

А ти?
И аз така + любими хора, списания и книги.

С какво съвместяваш грижите за нея?

Освен за нея се грижа и за социалните мрежи на клиентите ни в Havas Group.

Проектите, по които работиш и са поне толкова развълнувани, колкото косата ти?
Плановете за пътешествия – те винаги са вълнуващи. Иначе развивам идея за собствен сайт, но засега май е само в главата ми, да видим дали ще се случи и извън нея.

Друга къдрава мацка, на която се кефиш?
Дизайн момичето Десислава Средкова – основател на Oblakk Design Studio. Също и на италианката Tina Kunakey, страхотна е!

Песента, на която къдриците ти пружинират най-добре?

Останалите мацки в нашия "къдрав клуб" виж тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *