СПЕЧЕЛИ ПОКАНА ЗА BALLANTINE'S MyBeatLive

Даваме 5 единични покани за парти на 18-тия етаж на хотел Хемус

  • 14.04.2014
  • от редакторите

Задава се третото издание на музикалната платформа Ballantine's MyBeatLive. Преди близо година беше даден нейният старт със събитието на 18-тия етаж на Министерството на транспорта в центъра на София с участието на KiNK & Rachel Row. Оказа се извънредно приятно да попаднеш на място, от което се открива гледка на нощна София и да си заобиколен само от хора, които оценяват добрата музика.

На 23 април отново ще се качим до 18-тия етаж, този път на хотел Хемус. MyBeatLive е събитие, чиято идея е да събере хора, за които партито е съвкупност от качествена музика, приятна социална среда и място, което да те изведе от добре познатите клубове, за да преживееш случващото се по коренно различен начин.

Събитието отново ще бъде излъчено абсолютно  на живо на сайта www.mybeatlive.com, а освен спираща дъха гледка, организаторите са подготвили и еклектична музикална програма, която ще бъде  в ръцете на Funkusion & Makopa, Emil Doesnt Drive, Stefak и Brezo.

Билети за MyBeatLive по традиция не се предвиждат, затова Go Guide ти дава възможност да наместиш името си в гестлиста като оставиш коментар към тази статия защо "ти си човекът". Петима от коментиралите ще бъдат изтеглени на 21 април в 17:00 часа, а имената им ще бъдат публикувани като ъпдейт на тази статия.

Хвърляй и един поглед на страницата на Ballantines Bulgaria за новини и още възможности да спечелиш.

NB: Късметлиите са (очаквайте да се свържем с вас. Моля проверявайте и OTHER фолдъра си във Facebook): 

Svilen Ziggy Dzhonev
Ve LLy
Danail Stefanov
Teodor Andonov
Veselina Kar