СПЕЧЕЛИ ПОКАНА ЗА ПАРТИТО НА GO GUIDE

Даваме десет двойни покани за съвместното ни парти с NEW ELECTRONIC SESSIONS този петък в Blender Club

0 коментара Сподели:

Заедно с приятелите си от NEW ELECTRONIC SESSIONS готвим първото от серия съвместни събития, които имат за цел да вкарат нова линия в нощния живот и да те провокират да извлечеш още повече от нашата София. В основата е идеята, че доброто парти успява да разчупи границите на субкултурите, да те срещне както с “твоите”, така и с нови хора и да ти даде територия, където да се чувстваш на място.

Ето защо искаме да те срещнем среднощно, да споделим един момент и чисто и просто да се забавляваме.

И за да ни се получи така, решихме да раздадем десет двойни покани (за теб и другарче) за цялата случка. Единственото, което се иска от теб, е да споделиш с нас в коментар към тази статия кое е парчето, което доминира личния ти плейлист в последно време. На 12 декември (петък), точно в 12:00 часа на обяд ще изтеглим на случаен принцип десетима от вас, които ще намерят имената си в списъка с гостите.

Музикалният съпорт на 12 декември в Blender Club идва от Мелформатор – колектив от Пловдив, който се увлича по събития с визуална идентичност и експериментално звучене; добрите ни познайници Vajarov & Paci Pac Pac и проекта на двама съвсем млади, но особено иновативни артисти – II White.

Следи ивента във Facebook тук.

Малко музика тук:


Събитието се случва с подкрепата на Sobieski и Lenovo.
 

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *