Току-що открихме: 12 чифта обувки, които искаме да имаме

Обуваме есента в модели от Fashion Days, Footshop и District

0 коментара Сподели:

Те имат тренди визия, необходимото за условията на сезона качество и носят усещане за комфорт през целия ден. Могат да те преведат през терена на всякакви приключения и никога няма да изплезят език или пък те накарат да искаш да си в обувките на някой друг!

А Go Guide се постила под най-яките обувки за сезона…

FASHION DAYS

Знаеш ли, че по личния ни моден календар винаги е време за Fashion Days? Те превърнаха онлайн пазаруването в напълно ново изживяване с огромното си разнообразие от продукти и неизчерпаемата доза модно вдъхновение. Скачаме в обувките им, без да се замислим. Спокойни сме, че от която и порода да е нашият моден спътник – Nike, Puma, Converse или Desigual, той ще ни отведе до пътя на приключението и голямото сърце награда. Избираме смело от богатата и цветна палитра качествени модели, събрани на едно място. Сигурни сме, че пристигат бързо до дома ни… А това е особено полезно, когато времето навън започва да капризничи и става все по-студено и по-студено.

Виж повече: 12 гъзарийки, които можеш да си вземеш на оферта от Черен петък

FOOTSHOP

Преди две години чешкият онлайн магазин Footshop стъпи гордо и на българския пазар като място, където маратонки, креативност и градски лайфстайл стават едно неразривно цяло. Къде другаде можеш да откриеш urban диаманти като adidas Consortium или adidas YEEZY – само малка част от съкровищата в „пещерата“ на Footshop. Благодарение на партньорството им с някои световни марки те са едни от малкото магазини, които могат да ти предложат лимитирани модели от любими колекции. Освен с тях зареждат и с класически модели като Nike Air Force 1, Vans, adidas Stan Smith и други. Този сезон очаквай и много изненади, отстъпки и подаръци. Следи сайта им и скачай в новите си обувки!

1. ADIDAS NITE JOGGER 3M 239 ЛВ.
2. CONVERSE CHUCK TAYLOR ALL STAR LUGGED WINTER RETROGRADE 218 ЛВ.
3. NIKE W ZOOM X VISTA GRIND 323 ЛВ.
4. NIKE XARR 267 ЛВ.

Мястото, което разказва истории за градската мода, отново влиза в полезрението ни. И като любители на спортния лайфстайл сърцето ни прави паркур по лавиците и онлайн магазина им. Вдъхновени от улицата, любовта към свободата, различните субкултури, епохи и модни течения, District събира истински модни находки, които често са перфектно отражение на персоналния ти стил. Нищо чудно, че ги носят само новатори и модерно мислещи с активен начин на живот. За тях елегантният стил и ежедневният комфорт са две страни на една и съща обувка. Тук правиш трипъл степ между премиум марки, като Nike, adidas, Timberland, Champion, Lotto, Converse, New Balance и други.

1. ADIDAS ORIGINALS BT XTRA279 ЛВ.
2. NIKE AIR MAX 98 PRM 379 ЛВ.
3. PEPE JEANS HIKE MOUNTAIN NYLON 259 ЛВ.
4. RALPH LAUREN 449 ЛВ.

А ти си избери най-добрата визия, с която да си моден диктатор

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *