В София през уикенда: 05 - 07 юли

Бохемстваме 24/7

  • 05.07.2019
  • от Симона Пенчева

Пикът на свободния летен живот настъпва с уикенда. Виж кое петъчно парти да не пропуснеш, както и кои са местата, които ще предлагат забавления от сутрин до вечер. Паркове и улици - всичко прошепва неограниченост и глътка свеж въздух. 

BOHEMIAN BACKYARD - DIMITRI MONEV|PEPPOU
Петък, 17 часа, Съвременни бохеми/Contemporary Bohemians 

Старт на бохемстването е ул. „Врабча“ 24, където те очаква задният двор на бохемската обител. DJ-ите Димитри Монев и Peppou ще зададат точното настроение за лежерно градинско хаус парти, където от бара пък ще ни помогнат да разхладим с най-качествено разнообразие от бирена благодат. С настъпването на мрака партито се пренася на горния етаж в CB Studio, преминавайки към по-тежки техно ритми и течности. До края на вечерта Monev и Peppou ще имат задачата да ни водят към все по-танцово настроение и свободно поведение в дълбините на прохладната бохемска нощ.

A TO JAZZ 2019
От петък до неделя, Южен парк II

Запътваме се към парка за поредното издание на джаз фестивала. Вече сме добре обиграни, носим хамаци, одеала и хладилни чанти, защото ни очаква дълъг уикенд под открито небе, макар и в града. Хедлайнери на деветото поредно издание на A to JazZ са новаторите Jacob Collier, Christian Scott aTunde Adjuah и Ghost-Note, а фестивалът тази година е посветен на младото поколение в музиката, новото звучене и авангардните смесици от стилове.

Stolichno HopS On Bus - Sofia 05-07.07
Петък, събота и неделя, от 15 часа, София

Този уикенд те очаква околософийско пътуване в Stolichno автобуса, музиканти на живо, вятър в косите и най-вече студено Stolichno, защото имаш #вкусзабира. За целта ти трябва само HopS On талон. Можеш да си купиш такъв от спирките и оттам да започнеш пътуването си с HopS On автобуса между 15:00 и 23:00 часа на 5, 6 и 7 юли. Виж в събитието къде са и също кои барове можеш да посетиш с HopS On талона си и в замяна да получиш изключителни предложения.

И ЗАМИРИСА НА МОРЕ, С КУЧЕ! | ADOPTION DAY 6.07.19
Събота, 16 часа, парка „Заимов“

Замириса на море, на свободно време, което искаме да прекараме с най-добрия си приятел. В парка „Заимов“ те чакат 10 богровчета, които си мечтаят да споделят точно тези моменти с теб от тази година насам за всяко лято, което идва. Включи летния режим, развихри въображението си и се отдай на един летен следобед с музика, изненади, кучета и много настроение, а може би някое от богровчетата освен до нов дом ще стигне и до истинско море тази година!

BETABREAKFAST И РОЖДЕН ДЕН 7.0 КУПОН | BETAHAUS X WHITE RABBIT
Събота и неделя, 10 часа и 19 часа, Градина Чайка

Betahaus празнува 7.0 рожден ден със закуска на открито. В рамките на фестивала White rabbit, са ни спретнали голяма маса със закуска - betabreakfast на открито с гост организаторите на фестивала. Ела да хапнем и да разберем защо го организират. Ще слушаме DAYO, Kan Wakan, а след 22 часа се местим в TELL ME, където ще пускат 80s Clash и ELitsa Mateva - Elma.

WHITE RABBIT FESTIVAL 2019
Събота и неделя, ул. „Иван Вазов“ 1

В първия уикенд на юли квадратът, образуван от „Раковски“ и „Иван Вазов“, влиза под знака на Заека. Съзвездието ще обсипе свода зад Народния театър в столицата. От тази конфигурация можеш да очакваш интересни открития и изживявания, случващи се само веднъж в годината. Белият заек е градски фестивал за музика и изкуство с характерно новаторско и провокативно съдържание. Платформата представя музиканти, съвременни артисти, диск жокеи, дизайнери и други смели градски визионери. Разгледай събитието и разбери повече за участниците и програмата на случващото се.

Белият заек изскача посред лято.

Вагон турист да бъдеш това лято.

Гледа ли новото ни видео?! Виж кои са бюти тайните на лятото.