Рок, усмивки и едно буквално разбиващо парти

Едно от най-добре познатите места за събития променя облика си

  • 06.06.2019
  • от Кристина Димова

Нещо ново, нещо старо и нещо, което направо ни завъртя главите. Що е то? Последното размазващо парти, което изпълни душите с убийствен кеф.

Demolition Party е специалното събитие на Интер Експо Център, с което те поставиха началото на една нова страница в историята си.

И определено оставиха следа в нашите спомени. 

Да, всяко парти има своята концепция, но преди да ти кажем каква е тя, ще ти отговорим на другия ти въпрос - защо нещо ново? Интер Експо Център променя цялостната си визия отвътре с масивен ремонт, като става в пъти по-просторно място за събития, концерти, изложения. Култовата зала "Витоша" променя облика си и става абсолютен хамелеон за всички възможни ивенти. Другата зала - "Родопи", също ще се превърне в място, което да се трансформира лесно спрямо случващото се в нея. И след като вече ти разказахме какво е новото, ще отговорим и на останалите ти въпроси. 

Кое е старото?

Интер експо запазва традициите си, като ги променя.

Залите ще продължат да поддържат нужните функции за всяко събитие. Ключовата дума е иновация. Моделът на Интер експо няма да се промени в друга посока, просто ще се подобри от гледната точка на бъдещето.  

И все пак - какво толкова ни завъртя главите? Като истински градски хора ти казваме с чиста съвест - партито, разбира се.

Ния Петрова от "Гласът на България", а след нея и Jeremy? забиха мощно и разбиха стереотипите за едно корпоративно събитие.

Освен тях успяхме да поцъкаме джаги, насладихме се на свежите коктейли и готината храна и се заредихме с усмивките на познати, непознати, новите и старите ни приятели. А, направихме си и някоя и друга снимка за спомен. Но като от всяко парти и тези си остават само за нас. 

С Demolition Party Интер Експо Център поставиха новото начало в своя път. Съвсем буквално разбиха и импровизираната стена, с която слагат отправната точка на своя ремонт. Подобни събития ни карат още по-силно да вярваме, че

"понякога и традициите имат нужда от промяна",

каквото беше и мотото на партито. С усмивка се връщаме назад към последната вечер, в която се насладихме на стария облик на Интер експо. А сега отправяме поглед заедно с тях към готините ивенти, които предстоят след края на август, когато обновлението ще приключи. 

Вероника тонева: тази среда те стимулира да искаш да отидеш на работа

5 видеоигри, които са култ завинаги. 

Какво става в града?! Последвай ни в Instagram и разбери пръв.