Приготвено \“Вкъщи\“

„Обичам домашната обстановка, но обичам и добре приготвената храна“

0 коментара Сподели:

Звучи като извадка от някоя песен, посветена на храната, но е част от философията на тази добре позната нам дама с голямата ѝ усмивка, женските ѝ пакости, актьорските ѝ способности и въобще още много диви истории, свързани с театъра, телевизията, любовта и отвъд.

Точно тази ѝ философия я води до нова случка в живота ѝ – ресторант „Вкъщи“.

Сладката колаборация между домашната храна и приготвянето ѝ по най-добър и модерен начин е една от притегателните сили на „Вкъщи“.

Любимите рецепти на Катерина Евро ще задоволят всеки апетит за всевъзможнo и вкусно приготвено месо – телешко, свинско, пилешко и  риба. Любителите на вегетарианските ястия пък ще могат да се потопят в морето от разнообразни комбинации на зеленчуци.

За да е съвсем в духа на вкъщи-съм-си, техниката, по която ще бъдат приготвяни най-любимите ѝ рецепти, отговаря без срам на идеята за готвене вкъщи – Tefal OptiGrill+, който обещаващо влиза със заявка за лекота на ползване и професионални резултати – възможно най-добрият помощник-готвач на Катето. Всеки гост може да пожелае каква да бъде степента на гриловане на храната му – от алангле до добре изпечено, абсолютно безпроблемно с този уред.

За да бъдеш гост в тайния ресторант на Катето, ти трябва предварителна резервация, която можеш да направиш от тук . С повечко късмет ще си един от 12-те щастливци, избрани на случаен принцип, и ще имаш възможността да вземеш някой от любимите ти хора, за да споделиш това така желано удоволствие от храната, изпечена до съвършенство.

След като се насладиш на вкусната храна, може да обърнеш внимание и на хубавата кожа с The Body Shop.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *