5 коледни партита, които не са за пропускане

По стара традиция започваме да посрещаме Коледа с фирмени партита още от началото на декември...

0 коментара Сподели:

Коледа напуска прага на дома ти, смело облича парти аутфита си и те грабва под ръка за компания в среднощните приключения на града. Когато похапнеш добре и се налюбуваш на трапезния уют, ти предлагаме няколко партита, с които да удължиш коледния празник максимално дълго.

1. CoChristmas Party vol. 2         

Ако си на софийска територия и си в час със стартъп средите, няма как да не знаеш Puzl Coworking .Освен че се кефим на иновативния подход, с който си правят нещата и дизайна на всяко едно от пространствата им, и тази година няма да пропуснем коледното им парти. То е с некомерсиална цел и всички пари, събрани от входа, ще отидат при фондация „Очи на 4 лапи“. Баровете ще са локализирани така, че ако ожаднееш, да не се мъчиш дълго, а и дочухме, че ще има лаунч на нова бира, която носи името Club403 и е направена специално за ИТ хората, за музиката ще се погрижат J Roos, Dinko Sax и Teddy Mircheva.

Кога: 14 декември, от 20.00 ч.
Къде: Puzl Coworking
Вход: 10 лв. (с включено питие)

 

2. Christmas PARTY at Club Terminal 1

„Терминал“-ът никога не ни е разочаровал, особено що се отнася до празничните вечери, в които решаваме да купонясваме до зори. За настроението ти ще се грижат DoLittle иUncle Billy, а няма да те излъжем, ако кажем, че в клуба се чувстваме като у дома си, така че събирай дружината след семейната вечеря и ви чакаме там.

Кога: 25 декември, от 21.00 ч.
Къде:Club Terminal 1
Вход: 5 лв.

 

3. Christmas party Carrusel Club

Приятелите отCarrusel се грижат да останеш доволен през цялото коледно денонощие. В нощта на 25-и заповядай да се насладиш на празничната компания на Anatolkin и Zimone, които ще заменят празничните звънчета с качествен саунд, а специалното празнично шоу на Снежанките няма да ти позволи да затвориш очи дори за секунди.

Кога: 25 декември, от 22.00 ч.
Къде:Carrusel Club
Вход: regular

 

4. БГ коледен специалитет – 25.12.2017, бар „Петък“

Ще те разберем и ако краката по навик те заведат в любимия бар „Петък“. Подаръците ще откриеш там под формата на подготвената специална коледна изненада. ДЖNПCY Joker & FeeLще погалят душицата ти с изцяло българска музика, а ако искаш да чуеш нещо специално, може да им го оставиш като коментарче в страницата на ивента.

Кога: 25 декември, от 22.00 ч.
Къде:Бар „Петък“
Вход: free

 

5. Christmas Discotheque в TELL ME

Ако през годината си обикнал лудите вечери в TELL ME, то коледната няма да направи изключение. Пусни се на една диско фиеста, защото какво по-празнично от тази музика. За настроението зад пулта ще се вихрят познатите ни Violeta и Julieta. А прекарването на тази култова локация никога не ни е оставяло без истории за разказване.

Кога: 25 декември,от 22.00 ч.
Къде:TELL ME
Вход: free

Чете ли ти се нещо интересно?

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *