Дизайнери от всички планети – обединявайте се

Behance Portfolio Review развива локалната дизайн сцена

0 коментара Сподели:

Дизайнът е супер важен за всичко около нас и макар и да не го осъзнаваме, той дава необходимата доза красота на заобикалящата ни среда.

За никого не е тайна обаче, че дизайн общността в България има нужда от развитие и обединение. Това става със запознанства, споделяне на опит, задаване на въпроси, отправянето на градивна критика, разкриване на неща "от кухнята". И за първи път в София тази събота ще можем да минем една крачка напред към тази заветна цел.

Dtail Studio събират едни от най-добрите в занаята, точно 11 презентатори, които ще споделят своя опит досега пред всички и ще дадат на присъстващите ноу-хау как да работят с клиенти, какви пречки е възможно да имат по пътя си и как да постъпят в определени ситуации.

Събитието ще се проведе за пети път в страната и за първи в София, като идеята е то да се случва регулярно и да допринесе за развитието на бранша в положителна посока. Силно се надяваме да им се получат нещата, защото

наистина имаме нужда от повече красив и удобен дизайн наоколо.

Ние със сигурност ще изправим представителите-дизайнери от нашия офис да почерпят знания и умения, а ако и ти имаш интереси в сферата, не е късно да се включиш. Все още има останали билети, като можеш да си вземеш в деня на събитието от входа, а цената им е 35 лева.

Гледай да не закъснееш за регистрацията, която ще е между 9.00 и 10.30, (тази събота, 20 май, в betahaus) а от 11.00 започва и същинската част, която никой не бива да изпуска. Нетуъркингът започва в 21.30 и е с подкрепата на 100 бири, чиито специално селектирани за събитието бири са с етикети, правени от световни дизайнери. Skaptoburger ще се погрижат за храната, а финалът на целия ден ще бъде сложен в Switch. Какво по-хубаво може да има от това? Разбира се, само лекторите, които ти представяме малко по-надолу…

Деметри Василев, Nulla.tv

Иван Попов, Design Division ICONIC of Offset Group Ltd.

Ивайло Недков, Co-Founder & Creative Director at FourPlus

Костадин Костадинов, Creative Director & Founder of BRVND®

Симеон Арабаджиев, Senior Digital Compositor

Калоян Тошев, Artist, Illustrator & Product Designer

Никола Узунов, Creative Director of Dtail Studio

Павел Павлов, Graphic and Motion Designer at FourPlus

София Зашева, Retoucher

Станислав Христов, Owner & Co-Founder of Dtail Studio

Светослав Симов, Owner & Founder of Fontfabric

Повече за събитието можеш да намериш на behance.bg.

Ще се видим там!

ВИЖ ОЩЕ КЪДЕ МОЖЕШ ДА ОТИДЕШ ТЕЗИ ДНИ

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *