Всеки ден може да е абсолютна нощ

Absolut отбелязва с парти Нощта на оригами

  • 23.11.2016
  • от редакторите

Не сме и предполагали, че някой ден с кеф ще пием по едно-две в чест на оригамито, но ето че животът така ни завъртя, че не спираме да си търсим поводи за забавление. И понеже явно не сме единствените в тази схема, Absolut създадоха специална платформа за събиране на нестандартни поводи на www.abslt.bg.

В този ред на мисли Нощта на оригамито на 26 ноември е и първият от многото безизвестни, но интересни празници, който ще бъде отпразнуван с голямо събитие в съботната нощ.

Партито, посветено на японското хартиено изкуство, ще представи тематични коктейли сред нестандартни оригами форми и хартиени инсталации – дело на български артисти, а локацията на която ще се проведе, е потъналият в забрава необитаем цех на Capasca.

(Това е на петия етаж на Бизнес център Витоша на бул. "Черни връх" 47 - бел.ред.)

Специално за повода в България пристига диджеят от лейбъла Defected - Enzo Siffredi, който ще е музикалната звезда на вечерта. Siffredi е създател на minimal kids & Wired и черпи вдъхновение едновременно от пианото на Paolo Conte и берлинския ъндърграунд. Самоопределя се като музикален аутсайдер, защото не се адаптира към стила на определен лейбъл, а винаги остава иновативен и експериментален. За неговия сет ще ни подгрее българският участник в музикалната програма - Dimo BG.

От началото на сезона всеки ден Absolut отбелязва нетрадиционни празници на сайта Abslt.bg. Нощ на бъдещето, на MP3-ката, Smart нощ, нощ на храната, нощ на артиста, на черната котка, на интернета, на aнимацията, на артистите и краставичката са само част от празниците, които влязоха в Absolut Nights календара досега. Предназначението на сайта е да повдигне настроението, като обедини на едно място всички нетрадиционни празници и да предложи на всеки свой посетител повод за Absolut нощ навсякъде и по всяко време, като някои от най-интересните събития ще бъдат отбелязвани с партита и занапред.

А кои са нощните герои, които можеш да срещнеш?