СТАНИ СВЕТОВНОИЗВЕСТЕН СЦЕНАРИСТ ЗА МИНУТА

Jameson търси филмови таланти и най-добрия 60-секунден римейк на любимия им филм

0 коментара Сподели:

Смяташ ли, че пътят ти е постлан с филмова лента и това е твоето призвание? Е, сега имаш повече от удобен шанс да покажеш какво можеш.

Преди да стъпиш на червения килим в Лондон, а после и в Лос Анджелис, първо трябва да заявиш своето участие в шестото издание на конкурса Jameson Empire Done In 60 Seconds 2016!

Избери филм и създай негов 60-секунден римейк. Това може да е билетът ти за Лондон през март, където наградата Empire Award може да се окаже в твоя куфар!

Краен срок за подаване на заявки: 31 януари 2016.

Миналата година римейкът на „Смело сърце“ на Димитър Костадинов и неговата партньорка Наталия Петкова попадна във финалната четворка в Лондон, където бяха селектирани едва 4 късометражни филма от цял свят.

И този път подадените за участие филми ще бъдат публикувани на jamesonempirediss.com и youtube.com/jamesonempirediss, а победителите  ще бъдат обявени през февруари. Те ще имат възможността да присъстват на церемонията на Jameson Empire Awards 2015, която ще бъде истинско съзвездие! Името на победителя в Done in 60 Seconds ще бъде обявено под звука на аплодисментите на едни от най-значимите личности във филмовата индустрия.

Големият победител от церемонията в Лондон ще получи уникалния шанс да пътува до Лос Анджелис и филмовото студио на самия Кевин Спейси, където ще присъства на снимките на трите късометражни филма – победители в конкурса за сценарий на Trigger Street Productions и Jameson Irish Whiskey – Jameson First Shot.

Всеки, който иска да е сред най-добрите, знае, че за целта трябва да се учи от най-добрите. Jameson  ти дава възможността да се запознаеш със съветите на доказани актьори и режисьори, сред които Дани Бойл, Самюъл Джаксън, Крис О‘Дауд и Том Хъдълстоун в следната видео компилация:

За всичко, което сме пропуснали да ти кажем, ела на jamesonempirediss.com. За всичко, което ти искаш да ни кажеш – имаш 60 секунди!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *