СПЕЧЕЛИ ДВОЙНА ПОКАНА ЗА ПАРТИТО НА FINNEBASSEN В YALTA

Остави ни бърз коментар и вземи двоен пас за първото от двете закриващи партита за сезона

0 коментара Сподели:

Този петък Yata Club закрива сезона в Room 1 (последното парти в Room 2 е следващия уикенд). Специално за повода пристига една от големите звезди на норвежката електронна сцена – FINNEBASSEN. Известен с кавъри на парчетата “If You Only Knew” на Aaliyah, “Baby” на Brandy, както и  хита „Touching me”, FINNEBASSEN ще ни потопи в чудното си хаус звучене. То ще бъде допълнено от сета на резидента RUNO.

Преди основния лайв сет в градината на клуба ще чуем победителя от състезанието на радио Nova – Get Famous. Един от всички присъстващи на градинското диджей парти на радиото пък ще си тръгне с пас за всички партита от Solar Summer. Така че подкрепяй младите и дерзай!

Ние от своя страна даваме на един от вас двойна покана за партито на FINNEBASSEN на 19 юни (петък). Малкото, което се иска от теб, е да споделиш в коментарите към тази статия първия летен сет или парче, което се е загнездило в главата ти малко преди да кажем "чао" на града и да открием дългите парти нощи на изток. Имаш време до петък, точно 11:00 часа преди обяд. Теглим късметлията на случаен принцип.

Успех!

Събитието можеш да видиш тук.

Тагове: Yalta Club Finnebassen
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *