3 коктейла с Roku Gin в сезона на цъфналите вишни
Заливаме дните с финото майсторство на японските занаятчии
Не е нужно да летиш до Япония, за да усетиш блажения аромат на цъфнали вишни.
Тази пролет отваряме шестоъгълната бутилка на Roku Gin, за да залеем дните с финото майсторство на японските занаятчии.
Шестте автентични растения и осемте традиционни билки, дестилирани до прецизност, превръщат този джин в ароматно приключение из японската история. Сервираме го в 3 коктейлни вариации, защото сезонът за цъфтеж на диви вишни току-що настъпи, а точно този искаме да задържим завинаги.
Открий твоята комбинация на следващите редове, а ако някоя от тях те вдъхнови за домашно забъркване на магия, значи сме си свършили работата.
ROKU Gin & Tonic
Съставки:
» 50 мл ROKU Gin
» 150 мл тоник
» пресен джинджифил (6 пръчици)
Във висока чаша, пълна с лед,
смесваме съставките и добавяме
джинджифил.
8 арт пространства, в които да нахраниш душата си
ROKU Basil Smash
Съставки:
» 50 мл ROKU Gin
» 20 мл фреш лимон
» 10 мл симпъл сироп
» босилек (8–12 листа)
» босилек (връх)
Поставяме съставките в шейкър
с лед и енергично шейкваме.
Прецеждаме в чаша върху лед.
Украса: босилек
ROKU Sour
Съставки:
» 50 мл ROKU Gin
» 10 мл Гран Марние
» 10 мл Лимончело
» 20 мл фреш лимон
» 30 мл белтък (или веган
алтернатива)
Поставяме съставките в шейкър
с лед и енергично шейкваме.
Прецеждаме в чаша върху лед.
Украса: кора от портокал
За още вдъхновение: 3 коктейла с… ароматен MOUTAI
Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.
Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.