5 български бранда, от които да купиш коледните си подаръци тази година

0 коментара Сподели:

Зимата дойде и си остана, а празниците вече чукат на вратата. Коледната треска не подминава никого и заедно с лампичките на новоукрасената елха в офиса или пък светлините около НДК и в нас изведнъж грейва мисълта:

„Леле, ами то не остана време да купя подаръци!“.

Може би си пропуснал да снабдиш някой приятел с готина изненада. Може би това, което си си наумил да вземеш, не е в наличност. Какъвто и да е случаят, навярно вече си на ръба на паниката. Да не говорим пък, че каквито и чувства да храниш към снега, бялата приказка е приятна за гледане главно от топлата страна на прозорците.

Вместо да газиш през кишата и да мъкнеш мокри чадъри по улиците, ти предлагаме да разгледаш тези 5 български бранда.

Скролни през техните страници, пълни с невероятни ръчно изработени подаръци, дизайнерски дрехи и стилни книги. Не само, че ще откриеш по нещо уникално за всекиго, но и ще подкрепиш талантливи български творци.

Не се тревожи, има начин да зарадваш всички, без да излизаш от рамките на бюджета си. Благодарение на Settle – една от водещите компании за мобилни разплащания в Европа, можеш да пазаруваш с до 20% отстъпка от брандове и онлайн магазини, които предлагат наистина интересни решения за подаръци. Какво трябва да направиш, за да се възползваш? Свали приложението Settle – толкова е просто. Освен заради отстъпките, които намираме за особено полезни в празничния сезон, Settle си е супер избор за разплащане и по принцип. Вероятността да остане едно от онези приложения, които сваляш и никога повече не използваш, е минимална, защото ти дава възможността да плащаш бързо, лесно и сигурно, без да си затрудняваш живота с ненужно сложни верификации, хем се възползваш от страхотни оферти. Значи на Коледа наистина ставали чудеса!

Pottery and Poetry

Pottery and Poetry е колаборация между две талантливи български артистки – Мария Балева и Зорница Генова. Заедно те създават неповторими колекции от керамични съдове, а сериите са придружени от специално написани за тях стихотворения. Причудливите форми на разнообразните чаши, чинии и купички им придават магическо усещане и тъй като всичко се прави на ръка, подаръкът ти със сигурност ще е единствен по рода си. Наскоро Pottery and Poetry отвориха и своя магазин в партньорство със Subcultura. Стилните им изненади те чакат на ул. „Крум Попов“ 75, както и във Facebook, където важи отстъпката на Settle.

+това

Това място е изградено от много плюсове. То е галерия + кафене + място за срещи + магазин + книжарница + бар. Преди всичко обаче +това е самото олицетворение на уюта, а колекцията от артикули на български художници, занаятчии, дизайнери и илюстратори ще те омагьоса да избираш с часове. Вземи си домашен сок от бъз, докато размишляваш над покупките си. Няма да съжаляваш! Адресът е ул. „Марин Дринов“ 30.

Seewines

Когато не се сещаш какво да подариш на някого, най-лесната опция е да му купиш алкохол. Ако ти е писнало от кичозните шегаджийски чаши за шотове или поредната безлична бутилка, взета от близкия магазин, Seewines предлага богата селекция от вина и спиртни напитки за всеки джоб и вкус. За да те убедим окончателно, те насочваме към специалните им празнични предложения. Сред тях можеш да откриеш подаръчни кутии и луксозни питиета, които си е грехота да консумираш без подобаващ повод.

Sassa Bjorg

Докато разглеждаш каталога на Sassa Bjorg, нищо чудно да се изкушиш да се поглезиш и да вземеш нещо за себе си. Винтидж, ежедневни, екстравагантни – колекцията е истински празник на разнообразието от кройки и десени. Със сигурност обаче има една константа: неподражаемият стил и гарантираната елегантност. Можеш да се възползваш от отстъпката във физическия магазин на бранда на ул. „Солунска“ 65.

Auto Kart

Може би пък модата не е твоята стихия. В случай че не смееш да всяваш подозрения с въпроси за размери и гръдни обиколки, се насочи към подарък тип преживяване. Онлайн магазинът на Auto Kart само чака да зареди любителите на силните усещания с всякаква мото и картинг екипировка. Може пък да споделиш емоцията с повече приятели, като подариш на тях и на себе си ваучери за картинг. Ако ви хареса и решите да доразвиете маневрите си, Auto Kart предлага и обучения с различна продължителност. Натискаме педала на газта и пълен напред!

Още не си купил подарък на майка си?! Хвърли се в нашите празнични предложения!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *