Най-добрите подаръци, с които можеш да изненадаш майка си тази Коледа

Дойде декември и е време най-милите ни същества на света да получат специален подарък. Виж какво избрахме за мама за Коледа.

0 коментара Сподели:

Те са причината да сме тук, те дават мило и драго ние да сме добре, а пък ние искаме те да си починат и да се грижат за себе си, защото заслужават. Майките са най-специалният ни дар в този живот и ако мама не получи най-якия подарък за Коледа, просто няма кой.

Ето защо заедно с нашите приятели от Kiehl’s подбрахме няколко продукта за грижа против стареене на кожата специално за най-важните жени в живота ни

и те включват всичко необходимо, за да може кожата им да сияе, да се чувстват красиви и да се усмихват все повече. Продуктите са специално за зряла кожа и правят чудеса, а ето от какво можеш да избираш за наистина перфектния козметичен мама подарък.

СЕРУМ И ТО КАКЪВ!

Всяка кожа има нужда от безупречна грижа, но тази на нашите майки определено е преживяла стрес, хормонални и възрастови промени и сега се нуждае от наистина специален продукт. Ето защо Kiehl’s лансира революционния и иновативен серум Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum. Дерматолозите считат ретинола за свещен граал сред съставките за грижа за кожата поради неговата уникална и клинично доказана способност да намалява видимо бръчките и други ключови признаци на стареене. Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum  е мощен серум против бръчки с ретинол, който

видимо намалява бръчките, стяга кожата и подобрява усещането за текстурата на кожата за видимо обновяване с минимален дискомфорт.

В допълнение към мощната съставка – чист ретинол, последната иновация на Kiehl’s съдържа също серамиди и пептид във формулата, за да укрепи кожната бариера и да увеличи толерантността на кожата към ретинола, започвайки от първата употреба. Тази нежна и целенасочена формула може да се използва и през деня, и през нощта. Подходящ е за всички типове кожа, включително чувствителна, а освен това може да се използва и в други области, където са видими признаци на стареене на кожата, включително областта около очите, шията, деколтето и горната част на дланите. Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum е наличен в магазина на Kiehl’s в мол Paradise и онлайн на kiehls.bg.

ЕДИН КРЕМ – ПРЕДИМСТВА 7 В 1

На пазара има може би милиони кремове против стареене, което прави избора ни изключително труден, когато обаче искаме да подарим перфектния крем с безброй ползи и доказан ефект, за нашите майки ние избираме Super Multi-Corrective Cream. Този крем против стареене на Kiehl’s е със 7 в 1 предимства за видимо по-гладка, стегната и по-млада кожа. Продуктът ни предлага многоцелеви подход за намаляване на 7 ключови видими признака на стареене на кожата, включително фини линии и бръчки, загуба на еластичност и неравномерни цвят и текстура.

Във формулата на Super Multi-Corrective Cream триото от PhytoMimetic Vitamin A, ProxylaneGX и гъба Чага се обединява за свръхзареждащ ефект.

Този крем против стареене на кожата видимо изглажда фините линии и бръчки по лицето и шията и увеличава чувството за еластичност в кожата, като същевременно видимо изравнява цвета и повишава сиянието за кожа с видимо стегнат, опънат и по-младежки вид. Кремът е подходящ за всеки тип, включително и за чувствителна кожа, и можеш да го откриеш тук.

БЕЗЦЕННИЯТ ВИТАМИН С

Той е най-мощният помощник в грижата за нашата кожа. Това е несъмнено доказано, а когато искаме да го добавим към дневната си грижа или да го препоръчаме като грижа за зряла кожа, се спираме на Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate. Серум с витамин С, който засилва сиянието, помага кожата да остане стегната и видимо намалява фините линии, бръчки и пори за по-гладка кожа. С формула с 10,5% L-аскорбинова киселина и 2% аскорбил глюкозид плюс хиалуронова киселина, този патентован, несъдържащ вода концентрат е предпочитан от клиентите на Kiehl’s, а

ние потвърждаваме, че допринася за видимо намаляване на линиите и бръчките, като същевременно помага на кожата да остане стегната с течение на времето.

Антиоксидантът витамин С прониква в по-дълбоките повърхностни слоеве на кожата и остава действащ в кожата до 6 дни, а видимите резултати са само след 2 седмици. Препоръчваме го с 2 ръце!

ЗАЩИТА БЕЗ КОМПРОМИС

Ако ще чуете едно нещо от вашите майки, то е – слънцезащита!!! Изключително важна за нашата кожа, добрата слънцезащита трябва да предпазва лицето ни наистина без компромис. Ето защо, когато искате да изненадате майките си с практичен и качествен подарък за техните лица – заложете на Ultra Light Daily UV Defense SPF 50 PA++++. Този ежедневен, некомедогенен слънцезащитен крем осигурява целодневна хидратация, попива бързо и оставя матово покритие.

С усъвършенствана UVA/UVB технология и защита от замърсявания той помага срещу агресори, като същевременно коригира видимите признаци на стареене на кожата.

Ultra Light Daily UV Defense SPF 50 PA++++ спомага за предпазване на кожата от агресори на околната среда, включително UVA/UVB лъчи и замърсявания, които могат да бъдат причина за първите признаци на стареене на кожата, а също така видимо намалява бръчките, слънчевите петна и грубата текстура. Леката формула попива бързо и придава на кожата матов завършек, а ние го слагаме под елхата, без да се замислим.

УНИВЕРСАЛНА ХИДРАТАЦИЯ

Една от най-фундаменталните стъпки в грижата за кожата е хидратацията. Никога няма да сбъркате, ако подарите универсален и наистина добър хидратиращ крем. Този, който ние избираме, е Ultra Facial Cream. Той има уникална лека текстура и трайна 24-часова хидратация, оставяйки кожата по-мека, гладка и видимо по-здрава. С формула с ледников гликопротеин и сквалан, извлечен от маслини, кремът е немазен, лек и овлажняващ, като оставя веднага кожата 2,3 пъти по-хидратирана дори в най-сухите ѝ зони.

Ultra Facial Cream балансира дори най-сухите зони на кожата с 2,3 пъти повече влага, попива бързо с уникална ултралека текстура и е подходящ за всеки тип кожа, включително и за чувствителна.

За финал споделяме, че ако козметиката е твоето решение, с което да подариш любов и грижа на най-близките ти, още страхотни предложения можеш да намериш тук, а ние отиваме да избираме смело още от чудесата на Kiehl’s.

Ако искаш да научиш още за Kiehl’s виж – 170 години грижа за кожата

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *