ABSOLUT-но неподражаеми

Absolut търси най-оригиналните статуси в социалните мрежи, а някои от любимите ни градски агенти са вече в играта – виж за какво говорим.

0 коментара Сподели:

Нашите приятели от Absolut винаги ни изненадват със социални кампании, които предизвикват абсолютен кеф в зажаднелите ни за нещо ново арт сърца и този път отново не ни разочароваха. Не знаем дали си забелязал, но от известно време някои от любимите ни градски агенти – Стефан Икога, мастър шефката Божана Кацарова, рапърът Григовор и половината от дуото на МайкоМила! – Елисавета, известна в социалните мрежи като LetiashtataKozzila Erato, радват окото ни в социалните мрежи със супер колажи и оригинални статуси.

Е, за всичко това си има причина, защото от 11 март – седмица след като по улиците на София започнаха да се появяват тайнствени постери с оригинални статуси от социалните мрежи,

Аbsolut представи #Absolut Voices – една инициатива, в която всеки глас има значение.

В ерата на социалните мрежи, когато говорим все повече, но се чуваме все по-малко и думите ни се давят в океани от информация, Absolut вярва, че всеки глас заслужава да бъде чут, и търси най-забавните, най-оригиналните, най-провокативните мисли в социалните мрежи, за да направи парти, вдъхновено от тях.

Мисията, естествено, беше поверена на добре познатите ни градски лица, които изброихме по-горе, като всеки от тях ще представи собствена селекция от оригинални гласове, дочути из социалните мрежи. Разбира се, и ти си напълно свободен да се включиш в голямото весело, като споделиш и собствените си оригинални мисли точно тук.

Кулминацията предстои през май, когато избраният от журито статус в кампанията ще стане тема и концепция за голямо Absolut парти.

А авторът на този статус ще вземе трима свои приятели и те ще са специални гости на ивента. Така всеки може сам да види докъде ще стигне гласът му, ако само се осмели да го сподели.

Участниците ще спечелят различни награди, а този, който стигне най-далеч – ще бъде увековечен в партито, вдъхновено от собствените му мисли, което всички ще помнят. Не пропускай да следиш какви ги вършат Absolut по кампанията точно тук, а за още забавни статуси следи нашите герои по познатите за целта места.

За още готини инициативи – виж Хубаво е, когато е чисто.

Или Осем жени, за които няма невъзможни неща.

Очакваме те в инстаграм профила ни.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *