Къмпинг, милиард звезди и живот на открито

Let's Go Camping

0 коментара Сподели:

Идва онова време от годината, когато приключенският ни дух излиза от бутилките, а номадът в нас сваля униформата на града. Смело напускаме пътя и хващаме пътеките. С второто издание на Къмпинг и Караванинг Експо, което ни зове на 13 и 14 април на паркинга в Метро на Цариградско шосе, си припомняме, че е време да се оборудваме за новия сезон. И да потърсим най-новите модели кемпери, каравани, палатки и всички атрибути на живота на открито.

Sport Depot

Когато става дума за къмпинг, всички сме привилегировани гости на хотел „Милиард звезди“. За да се насладим пълноценно на преживяването сред природата обаче, все пак имаме нужда от покрив.

В SPORT DEPOT откриваме

цял кемп от палатки, спални чували и всичко за къмпинга!

Осемместната COLEMAN палатка Cortes Octagon 8 ще ни пази от дъжд и вятър. Голяма е колкото боксониера, времето за разпъване е колкото голямото междучасие, има всякакви защити, два входа, вътрешно свободностоящо помещение, панорамни прозорци и какво ли още не!

Тентата EVENT SHELTER 15 на американския бранд пък е готова да подслони най-хубавите ни моменти. От водоустойчив полиестер е, с UV защита и стоманени рейки. И за да се обзаведем напълно за сезона – надуваемият дюшек на COLEMAN Single 4NP също влиза в списъка ни. Той е с предотвратяваща изпускането на въздух система и Repair Kit!

Enders

Барбекюто е тотем на споделените емоции. Особено ако съчетава мобилност, качество и дизайн. Откриваме многофункционалните Urban и Aurora за момчетата и момичетата, които се забавляват на открито. Също и аксесоари за барбекю – всичко на сайта на Enders!

Tashev

Някои от нас вече две десетилетия носим „непосилната“ лекота на битието в техните издръжливи и надеждни раници за планинарство и приключения. Кефим се на факта, че се отнасят еднакво прецизно както към предната част, така и към конструирането на задната, или носещата система!

Decathlon

В Decathlon намираме всичко необходимо, за да разпънем кемпа на хубавия живот. Палатки, челници за трекинг, бутилки за преходи, хамаци, спални чували, сгъваеми столове, маси и шкафове за кухненски принадлежности, дюшеци, душ кабини, хладилни кутии – в пещерата на Аладин къмпингаря можеш да се изгубиш!

10 Min BBQ

С печенето на открит огън лесно се сближаваме с природата, традициите и хората. Вкусът на храната, приготвена с 10 Min BBQ, е не просто различен, но и оставя ароматни спомени. Барбекюто е иновативно, разпалва се бързо, почти не оставя пепел и става и за велосипедисти.

Volkswagen California

Перфектен за ежедневието и за ваканцията – това е мултифункционалният Volkswagen California. Дали ще отидем до близкото селце на пикник, или ще се впуснем в далечно приключение, той е нашият пръв приятел във всяко пътуване.

Кемперът е супер избор и за семейните почивки, и за непредсказуемите пътешествия – има всички качества на автомобил, но е дори по-добър!

Освен че ни помага да стигнем от А до Б, Volkswagen California е комфорт върху компактно пространство. Има до четири места за спане, функционална кухненска ниша и съвременни инфотейнмънт системи – в случай че спонтанно поемем на път.

И понеже побира всичките ни дрехи и обувки, той е същински дом на 4 колела! С висококачествените радио и навигационни системи пък пътуването ни е не само приятно, но и безопасно…

10 причини да посетиш Малта и Гозо

Ванката и хижа "Ловна": далече от града, близо до душата

Какво се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *