Пет начина най-после да бъдеш себе си през новия сезон

Животът е твърде кратък за скучни тоалети – време е да бъдеш себе си, намери вдъхновението във Fashion Days

0 коментара Сподели:
Пет начина най-после да бъдеш себе си през новия сезон

Септември е време да обърнем специално внимание на модата, като обновим стила си спрямо сезона и същността си. 

Вдъхновени от кампанията на Fashion Days, която преобразява гардероба ни този месец – Time to be me, – ти напомняме, че новият сезон предизвиква с нови находки и очаква от нас да бъдем смели, щури, понякога неразумни, но винаги себе си. Знаем, че и за теб визията е важна стъпка, затова сме ти подготвили tips & tricks как да я освежиш. Мотивираме те да се стремиш всеки ден към най-доброто, съчетавайки нестандартни комбинации с интересни дизайни и заявявайки своя собствен характер. Даваме ти пет начина да бъдеш себе си през есента и ти намигваме да изразяваш стила си дори когато нямаш повод!

Освободи се от желанието да се харесаш на другите и повярвай в собствената си сила

Пет начина най-после да бъдеш себе си през новия сезон

Масивни спортни обувки Spectator с мрежа, Steve Madden

Изглеждай така в музея, сякаш самият ти си експонат.

Знаеш ли, че моментът, в който спреш да търсиш одобрението на другите, е и искрата, която ще запали желанието ти да откриеш твоя собствен стил. Представи си, че се обличаш само за себе си, и нека изборът ти да отразява най-смелите ти настроения. Усмихни се на образа в огледалото и не се тревожи “какво ще каже тя или той”. Доверието към вътрешния ти глас, който казва “Това съм аз!”, ще заблести пред погледите и коментарите на останалите.

Обличай готини аутфити всеки ден, все едно си на фотосесия

Пет начина най-после да бъдеш себе си през новия сезон

Свободно сако с двуредно закопчаване, Stefanel

Отиди в планината с аутфит, сякаш ще се разхождаш по червен килим.

Животът е твърде кратък за скучни тоалети, така че прерови гардероба, съчетай онази дръзка пола с овърсайз сакото и отиди до магазина за кисело мляко. Чувствай всеки тоалет като подходящ за модния подиум, защото защо не – това е нашата отправна точка, когато търсим нови модни находки – дрехи, обувки и аксесоари, които впечатляват. Именно Fashion Days ни вдъхновява да се обличаме като за фотосесия всеки ден! Идеи как да направиш най-яките аутфити ще намериш на техния сайт – www.fashiondays.bg, а ние ти препоръчваме да наблегнеш на категории “Чанти” и “Сака”, които през есента ще бъдат главният акцент във визията ти. 

Гледай правилно и мотивиращо онлайн съдържание

Пет начина най-после да бъдеш себе си през новия сезон

Чанта Vinile от еко кожа, Valentino Bags

Отиди на работа в понеделник, облечен като за коледно парти.

Дали имаш усет към модата, ще разбереш, когато влезеш в стаята и преди да си казал дума, вече я притежаваш. Помни, че не ти трябва одобрително кимване, за да бъдеш център на вниманието – бъди щур, когато избираш как да се изразиш или заявиш чрез дрехите си. Мотивация черпи от всичко заобикалящо те, в това число и от социалните мрежи. Там търси единствено хора, които подкрепят, а не упрекват! Накратко, поддържай гардероба си, както селектираш following листа си – запазвай само това, което ти повдига настроението. 

Спортувай

Пет начина най-после да бъдеш себе си през новия сезон

Суитшърт Sportswear Phoenix, Nike

Избери екипа си за тренировка, все едно ще те дават по телевизията.

Ако се грижиш добре за тялото си, ще харесаш и как аутфитът ти го подчертава. Имай предвид, че силата на духа е нещо повече от физическа активност, това е и психическа и емоционална увереност, която заслужава да бъде подкрепена с визия. Повярвай, че спортът не ти е враг, и избери движенията, които зареждат батериите ти до 100%. Грижи се за това да се чувстваш добре в кожата си – така ще поемаш по-лесно рискове, което ще те направи и по-смел в стила ти. 

Открий своето хоби или призвание

Пет начина най-после да бъдеш себе си през новия сезон

Памучна тениска с принт, G-STAR

Излез да пояздиш в дрехи като за фешън фотосесия. 

Нещото, което обичаш да правиш, всъщност е мястото, където живее истинската ти същност. Използвай страстта си като водеща сила и предизвикай сетивата си с хоби – това призвание ще те накара да развиеш и умението си да изразяваш себе си чрез тоалет. Твоята креативност ще те залее с идеи как да се ориентираш в света на модата, затова се довери на въображението и

разкажи твоята история чрез аутфит. 

Новият епизод на „Питие и битие“ те среща с Йордан Дъбов – чуй повече за кафето и кафе културата у нас

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *