Изтече победителят в „Игри на волята“, Big Brother 2024 по-скандален от всякога

Септември е тук, а новият телевизионен сезон май се очертава по-скандален от всякога – виж защо

0 коментара Сподели:

Новият телевизионен сезон 2024 г. ни обещава хляб и зрелища по всички канали,

като за най-големи фаворити за момента се смятат шестият сезон на „Игри на волята“ и Big Brother 2024 г. по Nova. Както знаеш, в Игрите цели пет племена ще влязат в грандиозен сблъсък за територия по дивото ни Северно Черноморие в местността Дуранкулак, а арените ще са вече три – още по-екстремен тест и за най-опитните атлети. Ралица Паскалева и Димо Алексиев ще посрещнат цели 40 нови участници, устремени към победата и голямата награда от 100 000 лева.

Проблемът е, че само преди часове леко и много неудобно изтече името на евентуалния победител във формата, преди той още да е започнал.

Според различни медийни публикации в интернет името на победителя във все още неизлъчения нов сезон на „Игри на волята“ вече се знае. Смята се, че форматът се печели от Добрин Добрев, който успява да победи в мъжка битка срещу други двама негови съперници в предаването.

Медийните публикации твърдят, че въпросният Добрин Добрев е на 22 години и е шампион по калистеника, а в „Игри на волята“ е бил в жълтото племе „Горди“.

Подобна информация няма как да бъде потвърдена,

а дори и да е вярна, тя ще остане до последно „заключена“, за да не вреди на рейтинга на предаването. Една от информациите, която обаче бе потвърдена чрез рекламно видео за предаването, е, че изпитанията този сезон са били толкова сериозни, че по време на снимките се е наложило част от участниците да бъдат закарани в болница.

От друга страна, новините около Big Brother също развълнуваха всички. Предаването, поставило основите на риалити форматите в България преди 20 години, ще е с нови водещи – Башар Рахал и Александра Богданска.

След всичко, което Алекс преживя във формата, честно да си признаем, ни е странно как изобщо се е съгласила да води, но както се казва, всеки сам си преценЯ.

Ясно е вече, че в Къщата ще влязат 16 съквартиранти, а един от тях ще бъде избран чрез гласуване от зрителите в платформата NOVA PLAY. Подсказваме ти, че преди месеци се говореше, че във формата ще има по-скандални участници от всякога. Още когато обявиха кастингите, от продукцията бяха категорични, че риалити шоуто няма да има селекции като за „ВИП Брадър“, но пък въпреки това се коментира, че ще влязат участници с известна популярност.

Такъв например е пиарът на Софи Маринова Тодореско Неделчев. В селекцията място са намерили и представители на инфлуенсърските среди. Травеститът Рашия също е сред спряганите участници в шоуто, но можем само да гадаем до старта на 8 октомври от 21:00 часа.

За още от същото – виж Big Brother 2024 – магове, плюс сайз дами и транссексуални

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *