Big Brother 2024 – магове, плюс сайз дами и транссексуални

Цъкаме с език, кръстим се и ти разказваме всичко, което трябва да знаеш за новия Big Brother 2024

0 коментара Сподели:

Този сезон телевизиите наистина се постараха и ни събраха очите с грандиозни новини – в ефир се завръщат риалити форматите „Ергенът“, Dancing Stars и Hell’s Kitchen България, а на малкия екран ще ни очакват още сериалите „Под прикритие“ и „Дяволското гърло“.

И ако за култовия „Под прикритие“ трябва да почакаме до 2025 г., както ти разказахме тук, то останалите предавания може да гледаме съвсем скоро.

Естествено, огромната новина за всички фенове е, че и Big Brother обяви кастинг за участници.

На 27 януари 2024 г., след над 5-годишно прекъсване Нова телевизия анонсира завръщането на предаването в ефир и обяви кастинг за записване на всички желаещи да влязат в наблюдаваната къща.

Това развълнува цял народ, а първите популярни личности, които издадоха, че може би ще се включат във формата, леко ни потресоха. Напомняме ти, че до момента Big Brother (Биг Брадър), в който влизат обикновени участници, имаше пет сезона, скандалният Big Brother Family имаше само един, VIP Brother със специални участници със звезден статут имаше цели 10 сезона, Big Brother All Stars и Most Wanted имаха също шест сезона.

Интересът за участие в момента е огромен, като в медийното пространство се говори, че сред първите участници ще са ексцентричният Маг Папазов, претендентката за короната на „Мис Плюс Сайз“ Ваня Великова и транссексуалният Рашия. Последните двама участници открито заявяват, че продават тялото си за пари, а картинката, която се оформя в къщата, отсега изглежда потресаваща.

Напомняме ти, че това, което се разигра, когато гледахме Big Brother Family, беше подобно и абсолютно скандално, затова и форматът в този му вариант нямаше повече сезони.

Тогава семействата се биеха, напиваха, псуваха, плюеха, разказваха за изневерите и скандалите си, а свидетели на всичко това бяха децата им, които гледаха безпомощно пълния телевизионен цирк на мама и тати. Сега май се очертава нещо подобно, само че без децата, да се надяваме.

По всичко личи, че идеята е Биг Брадър да се върне към корените си, а именно в него да участват обикновени хора, а не звезди.

Феновете твърдят, че именно VIP Brother уби интереса към Big Brother и в крайна сметка риалитито изпадна от ефир.

Но в последно време се наблюдава една носталгия по европейския „баща на формата“, отразена в социалните мрежи и стояща в основата на успеха на експеримента на семейство Бачорски.

„Проблемът на Big Brother бе, че се опълчи срещу собствения си модел – да показва личния живот на „обикновени хора“, така че всеки да може да се постави на тяхно място и да изживее заедно с тръпката на воайорството и тази на задочния ексхибиционизъм“, коментира медийният експерт Георги Лозанов по повод интереса към онлайн риалитито на цветната фамилия Бачорски. За финал ще кажем, че не ни се мисли какво ни очаква от есента, но тръпнем в очакване. А ти?

За още от същото – виж Ще те изненадаме – говорим за реалити форматите с любов!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *