Розов флаг на хоризонта – морето вика BAD BOOMBOX на EXE BEACH

0 коментара Сподели:

Година по-късно отново си говорим за феноменалното дневно парти на EXE, което събра хиляди в Киноцентър „Ню Бояна“ – DAY002.

Всички, които бяха на партито, знаят, че имаше тайна зала, за която се говореше от уста на уста. Сред артистите, които пускаха музика там, беше и BAD BOOMBOX, който беше довел родителите си. Именно участието му на DAY002 беше първият път, в който майка му и баща му са заедно на негов гиг. Вайръл видеото, което обиколи интернет, показва не само колко много се забавляват заедно, но и жесток ритъм и синхрон.

И като заговорихме за BAD BOOMBOX… скоро ще може да го слушаш на живо, и то на морето!

Преди да ти издадем координатите на партито, което ще те държи поне до зимата, е време за „урок по история“.

BAD BOOMBOX е роден в България, но голяма част от живота си прекарва в САЩ и въпреки българо-американските си корени от години твори в Берлин. И не просто живее и работи там, а именно той е сред отговорните за голямата трансформация на клубната сцена в германската столица. Заразителните му енергия и настроение са част от всеки негов сет, но има и един специфичен талант, който не е за пренебрегване.

Разбира се, че става въпрос за танцовите стъпки!

Музиката му е изцяло вдъхновена от града и хората, които го обитават! А това, че преди няколко години започва да прави и ТikTok видеа, успява да му донесе огромна гледаемост и популяризира още повече парчетата му. Освен това се занимава с музикалния си лейбъл – Hot Meal Records, който издава творчеството на утвърдени имена и изгряващи таланти като Justin Jay, coldsweat, Odymel, ETERA и Mischluft. 

Част от дискографията на BAD BOOMBOX е и парчето му Medulla, което има повече от 6 милиона слушания в Spotify! Това обаче не са единствените цифри, за които си струва да си поговорим – успех намери и сетът му в Boiler Room, който по-рано тази година събра над 360 000 гледания.

BAD BOOMBOX се завръща в България и тръгва към безкрайното синьо!

Там вълните го теглят към първия плажен „розов флаг” (SEGÁ), част от различните концепции на ЕХЕ.

Мястото е ясно – започва с „Е“ и завършва на „XE BEACH“, а датата – ексклузивният вторник, 13-и!

POSLE си говорим за новия бар на нашето море

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *