Ханибал Лектър оживява този петък, за да ти смрази кръвта отново

Култовият филмов клуб на Jameson представя "Мълчанието на агнетата"

0 коментара Сподели:

Ако ти е писнало от лигави любовни сюжети, имаме предложение за теб:  смразяваща кръвта прожекция, която ще те остави без  дъх. Знаем, че си гледал „Мълчанието на агнетата“, кой не е? Интересното, че от Jameson са се погрижили и да станеш част от него. Подготви се за зрелище, в което самия ти също ще бъдеш участник. 

Всеки присъстващ ще бъде потопен в атмосферата на потресаващия разказ на Томас Харис, а сцени от филма ще бъдат претворени на живо от специален актьорски екип в синхрон със случващото се на екрана.

„Мълчанието на агнетата“, носител на цели 5 награди „Оскар“, е легендарен филм, издигнат в абсолютен култ по цял свят, който буквално ще оживее пред теб. Ако си късметлия и успееш да се сдобиеш с покана за това кино събитие, ще станеш не просто свидетел на разтърсваща прожекция, но и като цяло

интерактивната киновечер е една от най-впечатляващите световни кино инициативи, в която образите от екрана се пренасят при теб,

култовите сцени се случват на живо, а цялостното усещане е, че присъстваш по време на снимките на филма.

Мислим, че си заслужава преживяването на един от най-харизматичните злодеи в историята на киното – Антъни Хопкинс в ролята на д-р Ханибал Лектър, който печели награда „Оскар“ за мъжка роля, присъствайки само 27 минути на екрана.  

Няма какво да ти обясняваме , защото сигурно знаеш, но „Мълчанието на агнетата“ е може би най-прочутият и всепризнат психотрилър в историята на киното. Като цяло да изживееш Jameson Cult Film Club е много повече от спомен. Култовата прожекция е безапелационна в своята отдаденост на епохата и атмосферата на избрания филм.

Всичко това  ще се случи този петък, на 19 май, в 20:00 часа в NU BOYANA FILM STUDIOS.

Следи във Facebook как да се сдобиеш с покана.

Ето как можеш да режисираш своя собствен филм с Jameson.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *