„Молец“ отново на турне: това ще е нещо Друго…

Поредицата от спектакли ще завърши с грандиозен финал в зала „Арена София“ - не ги пропускай!

0 коментара Сподели:
Molec

„Молец“ и лейбълът „Друго“ ще представят през 2024 най-амбициозния спектакъл на групата досега в зала „Арена София”.

Началото на тазгодишното турне ще бъде поставено в „Античен театър“ Пловдив на 15 август, ще продължи на 13 септември в „Летен театър“ Варна, а грандиозният финал ще настъпи в зала „Арена София“ на 21 ноември.

С бурния успех от 4 спечелени награди от БГ Радио и последното турне през 2023 г., което събра над 20 000 души и беше разпродадено седмици преди събитията, Крис и Юли са подготвили ново, неочаквано пътешествие.

Molec

Всеки, независимо от предхождащия му път, възраст или светоусещане, ще търси и намира себе си в творчеството на „Молец“. 2024 ще разкрие изцяло нов звук. Турнето ще представи три нови музикални вселени, които ще вникнат по-надълбоко от всякога, а живите инструменти, хореографията и декорите ще ни съпътстват и превеждат през всяка една от тях.

„Колко бяхме притеснени, когато пускахме първия ни трак „Мед“ началото на 2021г. Помня, че един от коментарите под песента беше „Кога ще пълните Арената?“ Ето, че 3 години по-късно вече има и дата“, казва Юли.

Molec

„Все още опитвам да осмисля нещата, които ни предстоят. Всяка година го казвам и всяка следваща е в пъти по-голяма и трудна за осъзнаване. Надявам се да не спра да го повтарям! Благодарен съм, че имаме тази възможност.

Това, което сме замислили за тази година, е най-смелият ни опит, най-искреният и най-молецкият към днешна дата!“ допълва Крис.

Билети за спектаклите са вече в продажба – не се бави, защото се разграбват като топъл хляб!

„МОЛЕЦ“ и Иван Бърнев със супер послания на He`s The MAN 2023

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *