„МОЛЕЦ“ и Иван Бърнев със супер послания на He`s The MAN 2023

Петото издание He`s The MAN 2023 на dir.bg ни донесе страхотни послания от забележителни мъже - виж още

0 коментара Сподели:

снимки: Иван Коловос

Обожаваме събития с кауза и такива, които ни носят важни послания и смисъл. Какво по-хубаво от това да чуем истинските истории, дълбоките проникновения и значими разсъждения за настоящето на няколко популярни мъже, които искрено харесваме. Именно това ни донесе петото издание He`s The MAN 2023 на dir.bg, което се проведе във Военния клуб в София. Тази година изданието е под мотото „Мъже с кауза“, за да бъде обърнато внимание на делата на няколко забележителни мъже в съвременния свят.

Над 200 души имаха уникалната възможност да чуят истините за миналото, настоящето и бъдещето.

Водещият на събитието Георги Тошев проведе незабравими интервюта с „горящият човек“ – актьорът Иван Бърнев, музикалната сензация Крис и Юли от група „Молец“, брилянтният режисьор, който предизвика фурор с представлението си „Хага“ – Галин Стоев. До тях застана и един от ярките примери в бизнеса –  генералният мениджър на „Филип Морис България“ – Демиан Пинтос.

„Със сигурност сте се питали кое е онова, което придава смисъл на живота – добротата, децата ни, личният успех, кариерата, любовта, смелостта… Можем да изброяваме още и още, защото смисълът е човекът, а той е като лабиринт от въпроси, съмнения, но и кураж.

И докато се пита, той има смисъл и кауза – да се създава, изгражда като все по-добър човек, и така да помага на останалите…”

С тези думи Георги Тошев се обърна към залата, за да открие събитието. Той насочи вниманието към останалите участници в тазгодишната селекция – драматурга, поет и писател Стефан Цанев, режисьора продуцент и сценарист Стефан Командарев, съоснователя и управител на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ в София Андрей Марков, известния психиатър, богослов и политически анализатор д-р Николай Михайлов, които се включиха в онлайн представянето с видео разговори и интервюта.

Първи на сцената излезе Иван Бърнев и разкри своята кауза като актьор:

„Мен ме занимава малкият човек и в повечето случаи нещата, за които ме канят, е за този тип роли – обикновени на пръв поглед персонажи, които можеш да въздигнеш“, добави той.

След него пред Георги Тошев застанаха и „момчетата, които завладяха българската сцена не със скандал, а с вяра и смиреност“ – Кристиян Макаров и Юлиан Славчев от група „Молец“. Кристиян Макаров сподели, че си обяснява успеха на дуета най-вече с вярата освен в себе си, но на първо място в Бог.

„Наистина вярвам, че това, което се случва, не е само заради собствените ни усилия. Винаги сме се радвали на качественото изкуство. Мисля, че успехът е и защото вярвам не само в Бог, но и в семейство, приятели и във всичко, предхождащо този успех“.

Юлиан Славчев се пошегува и че времето, в което творят, е от значение, защото „ако бяхме родени преди 50-60 години, нямаше да сме нищо повече от кръчмарска група“.

„Ние сме хванали определена ниша, която за нас е приятна и присъща“, каза Крис. А според Юли българската публика е била жадна за това „да хване един текст и да започне да го разнищва и постоянно да намира нещо ново“.

След тях присъстващите застинаха пред безкомпромисните истини на режисьора и директор на Националния театър в Тулуза – Галин Стоев – „Желанието за свобода винаги е било много силно у мен, но не съм могъл да го артикулирам, за да стане разбираемо за другите хора“, добави режисьорът.

След това дойде ред и на Демиан Пинтос – генерален мениджър на „Филип Морис България“. Водещият го представи като „екипен играч, който обича силните отбори с цел и визия, който знае как да промени картинката“. За настроението на гостите се погрижиха от „Михаил Йосифов Бенд“ – Васил Спасов на пианото, Димитър Карамфилов – контрабас, Атанас Попов – барабани. Михаил Йосифов сподели пред Георги Тошев, че тяхната кауза е „доброто настроение на цялата държава и на целия свят“. Припомняме ти, че

Както всяка година, и през 2023 година dir.bg насочва погледите на своите близо 2 милиона читатели към добрите примери в българското общество.

Това е каузата на целия екип, посветил времето си в търсенето на най-подходящите лица от публичния живот. He`s The MAN! се провежда за пета поредна година след старта си през 2019-а. В първото издание на поредицата от срещи под мотото „Ум, дух и тяло“ се включиха д-р Станимир Сираков, Светослав Иванов, Юлиян Вергов, Ники Станоев, Филип Захариев, Станислав Трифонов-Насимо, Стойчо Младенов, Teoдосий Теодосиев, Денислав Коджабашев и Иво Христов.

През 2020 година, въпреки световната здравна криза, Dir.bg продължи традицията със серията „Време за мъже“, в която влязоха проф. Иво Петров, Графа, Михаил Билалов, Лазар Ангелов и Велизар Величков. През 2021 година He`s The MAN! събра на тайна галавечеря Лазар Радков, Пламен Русев, Христо Мутафчиев и Стефан Вълдобрев в селекцията „В обувките на успеха!“. През 2022 година He` The MAN представи правилата на успеха на проф. Мартин Вечев, проф. Атанас Щерев, Найден Тодоров, Георги Господинов, Малин Кръстев и Димитър Бербатов. Ежегодното специално събитие He`s The MAN! може да следиш и на платформата тук>>>

За още от същото – виж Мъжете, които промениха 2023 – ето какво ще видиш от He’s The Man

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *